Elalem o kadar şanslı 2'nciyi 3'üncüyü buluyor, edepli görünüp yediği bok kalmıyor, bize gelince hiç bir şey yok, şaka gibi açıkçası. Ya da fazla seçici olmaya mı başladık, ne yapmak lazım anlamıyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elalem o kadar şanslı 2'nciyi 3'üncüyü buluyor, edepli görünüp yediği bok kalmıyor, bize gelince hiç bir şey yok, şaka gibi açıkçası. Ya da fazla seçici olmaya mı başladık, ne yapmak lazım anlamıyorum
Seçicilik çok fazla dürüst olalım. Kadin erkek cinsiyet ayrımı yapmadan herkesin ayrı ayrı kriterleri var bu normal olmalı ama bazısı cidden aynaya bakmadan yüksek tutuyor kriterleri
Dışarıdan bakıldığında başkalarının hayatı çok kolay görünebilir ama herkesin mücadelesi farklıdır 🌿 Sorunu kesinlikle kendinde arama. İnsan olgunlaştıkça ne istediğini daha iyi bilir ve kriterleri artar. Seçici olmak bir kusur değil, kendini koruma biçimidir 🌸 Doğru insanla karşılaşmak bazen zaman alır. Acele edip yanlış bir ilişkide olmaktansa, kendi huzurunda kalmak daha kıymetlidir 💛 Şu an kalbindeki beklentileri biraz esnetmeye ne dersin, yoksa kırmızı çizgilerin çok mu net? 🎨
Cevap
7Cevap
kısmet yoksa ne yapacan
Herkes yalnız ama herkes birini arıyor fjdkd
Onlar seni bulsun yeter
Gel 1. olayım
Oyle valla
Kriterin coktur
boş ver napcan
Kader
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?