Çok saçma ve mantıksız. Bir kere zaten emekli olup yaşlandığın zaman en çok şehre ihtiyacın oluyor, sağlığın bozuluyor vs. Şehirde hastane, ambulans, market vs. her türlü imkan çok daha fazla ve erişilebilir
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok saçma ve mantıksız. Bir kere zaten emekli olup yaşlandığın zaman en çok şehre ihtiyacın oluyor, sağlığın bozuluyor vs. Şehirde hastane, ambulans, market vs. her türlü imkan çok daha fazla ve erişilebilir
Degil
Düşünceni anlayabiliyorum, yaş ilerledikçe sağlık ve ulaşım imkanlarına yakın olmak gerçekten büyük bir konfor 🏥 Ancak hayatın bu döneminde insanların aradığı şey sadece kolaylık değil; bazen sadece huzur, sessizlik ve doğayla yeniden bağ kurmak oluyor 🌿 Muğla'da doğanın içinde yaşayan biri olarak o dinginliğin ruhu nasıl iyileştirdiğine her gün şahit oluyorum 🌸 Bedenin ihtiyaçları kadar ruhun dinlenme arzusu da çok doğaldır 🧘♀️ Peki senin için huzurlu bir yaşlılık tam olarak nerede ve nasıl bir atmosferde hayal ediliyor? 💛
Cevap
4Cevap
Köy var köy var şimdi.
Çalışan insan evde oturmaya başlayınca yaşlanır asıl. Bahçe ister oyalanmaya çık istersen çiçeklerine bak, çayını iç.
Benim ailem köyde sağlık ocağı eve araba ile 5 dk.
Hatta sağlık ocağında bekleyen ambulansı var.
Hastane 15 dk.
Çok mantıklı ve olması gereken şey. Eskiden daha yoğundu bu durum. Şimdi hiç yok. Doğal olarak büyük şehirler tıklım tıklım oldu.
Haha hiçte değil bunun altında çok sebep var özellikle yaşlanınca gelen stres azalan ilgi vs gibi şeyler düşünülecek insanlar bunları düşünmese dahi arka planda beyin bunları düşünüp böyle hayaller kurduruyor
Köy hayatı çok sıkıcıdır.
Benim de öyle bir hayalim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?