Asgari ücretle çalışıyorum ama sabah 5 akşam 8 fark etmeksizin kavga ediyor bağırıyor rvde kimsenin huzuru kalmadı. Bugün AVM'de bağırdı, dövecek sandım. Psikolojik tedavi görüyorum şu an 1.5 aydır ama annem şey diyor, sus diyor, sabret diyor. Ben eriyorum artık, ben ölüyorum artık. Nişanımıza 2 ay düğüne 1 yıl var, dayanamayacak evredeyim. Her bağırdığında elim ayağım titriyor. 112'yi aradım, polis çağırdılar, iptal ettirdim. Uzaklaştırmamı alsam diye düşünüyorum ama evlilik söz konusu, ailem olmazsa öksüz yetim duracağım damadın ailesinin tarafında. Şu an sevgilim çalışıyor ve aklı bende. Telefonu yok. Ona kaçsam dert, dursam dövecek, öldürecek. Her bağırışında ben panik hastası oldum, o hiçbir şey olmamış gibi oturuyor. Benim can güvenliğim yok bu evde ve tabii ki arkamda duran ne annem ne de kardeşlerim var bu evde. Yapayalnızım. Kimsenin psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Erkek kardeşim 1 aydır şehir dışından geldi ve pişman oldu geldiğine. Kız kardeşim de gün sayıyor üniversiteye gitmeye ama benim gidecek yerim yok cidden. Ne yapmalıyım?
Gitmek istiyorum, düğünüm ne olacak? Kalsam dayanacak akli dengem kalmadı.
Panik ilaçları kullanıyorum şu an. Gece uyuyabilmek için, çünkü gece sabaha kadar uyuyamayıp acillerde sakinleştirici almak zorunda kaldım.
27 yaşındayım, 27 yıldır bu adamın kahrını çekiyorum. Allah'ından bul. Senin gibi keşke babam olacağına olmasaydı, keşke sokakta olsaydım. Senden utanıyorum, seni Allah'a havale ediyorum, millete bu kişi babam diyemediğim için dedim.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil