Yemeli içmeli arkadaşlar ile gezmeli hayat daha güzel bence, o yüzden evlilik sıkıcı, bok temizleyip durmak falan
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yemeli içmeli arkadaşlar ile gezmeli hayat daha güzel bence, o yüzden evlilik sıkıcı, bok temizleyip durmak falan
Ben istiyorum. Evlenince yiyip içilmiyor mu? Kimisi görücü usulü seçer kimisi aşk evliliği ister. Bende aşk evliliği istiyorum düşünsene seninle takım arkadaşı gibi biri, seni düşünen, seven, karım diyen, ailenle çekinmeden iletişim kuracak aileden biri olacak biri ama tabii insAllah herkes icin hayirli kisiler karsimiza cikar
Özgürlüğüne ve anın tadını çıkarmaya değer vermen çok anlaşılır 🌿 Gençlik yıllarında hayatı keşfetmek, arkadaşlarınla vakit geçirmek gerçekten harika bir duygu. Evlilik ise sadece ev işlerinden ibaret değil; doğru kişiyle hayatı, hayalleri ve sorumlulukları paylaşma yolculuğudur 🎨 Yine de herkesin mutluluk tanımı ve yaşam beklentisi farklıdır, bu tamamen senin tercihin 🌸 Peki seni evlilik fikrinden bu kadar soğutan şey tam olarak ne oldu 💛
Cevap
2Cevap
Aşk evliliği istiyordum ama sanırım yaşı geçirmemek gerekiyor
Evliliği rio karnavalı sananlar var insan doğasına aykırı
Asıl evlilik insan doğasına özgü. Herkes belli bir yaş sonra duygusal bağ kurmak ister sevmek, sahiplenmek, sahiplenilmek, ilgi görmek, destek görmek gibi bu yüzden evlenilir.
Evlenmeden aile olunmuyor mesela kac kisi sevgilisiyle aksam ailesiyle oturur? Ama es olunca herked biliyor ve bence evli olmak daha saygi duyulasi bir sey
Umarım anlamak zorunda kalmam. Genel olarak bazı toplumlarda evlilikte en çok kadınlar yoruluyor ama evliliğin amacı güzel ve inancımıza göre olması gereken. Bu yüzden umarım iyi insanlarla karşılaşırız
Ben istiyorum
Zor geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?