Erkek arkadaşımın annesi beni istemiyor, ilişkimi ve evlilik hayalimi annesi yüzünden nasıl kurtarabilirim?

Benim 3 senedir ilişkim var, erkek arkadaşımın annesiyle ilişkimın 1. senesinde tanıştık, ilk zamanlar çok iyiydi sonra bir anda aramıza girmeye çalıştı, ayırmaya çalıştı, hiçbir saygısızlığım olmadı ona karşı, hep sustum, hep o konuştu, hep alttan aldım, ağır cümleler kullandı bana karşı, ben hep iyi davrandım, benimle bir iyi bir kötü oldu, çevremizde bizi çekemeyen çok insanlar var ve onu doldurmaya çalıştı, o da inandı tabii ki. Bunun haricinde çok olay yaşadık, en basit bir olayı anlatıcam, geçen gün ben kardeşimle kavga ettim, erkek arkadaşımın annesini aramış, o da beni aradı işte, kardeşin beni aradı, ne kadar iğrenç birisin, senden nefret ediyorum, seni gelinim diye asla kabul etmiyorum ve almayacağım seni dedi. Erkek arkadaşım beni çok seviyor ama ben artık yoruldum bu olaylardan, ne yapacağımı bilmiyorum. O da annesine ses çıkartıyor ama annesi pek takmıyor onu, yeteri kadar üstünlük kuramıyor, beni tam anlamıyla savunamıyor, ne yapacağımı bilmiyorum, hiçbir hatam olmadı, saygısızlık yapmadım, bu dediklerine karşılık bile vermedim, yüzüme kapattı zaten direkt telefonu. Olay 5 gün önce oldu, bugün de beni aradı açmadım, eskideki yaptıkları ve şimdiki yaptıkları artık beni bıktırdı, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz ama bu kadın bana huzur vermeyecek, erkek arkadaşım diyor, senin için onu bile silerim diyor, bugün kavga ettik, aramız iyi değil erkek arkadaşımla.

Erkek arkadaşımın annesi beni istemiyor, ilişkimi ve evlilik hayalimi annesi yüzünden nasıl kurtarabilirim?