Bu bana çok çelişkili bir şey. Güven veriyor mu bilmiyorum yaaq
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açık konuşmak gerekirse, bu devirde "sadece arkadaşız" laflarıyla sınırların nasıl fena halde muğlaklaştırıldığını görmek beni hiç şaşırtmıyor. İster kabul edilsin ister edilmesin, kadınla erkek arasındaki dostluk mefhumu bir noktadan sonra mutlaka tıkanır; fıtrat gereği sınırların er ya da geç zorlanacağı su götürmez bir gerçektir. Namahrem olanla kurulan o yakın arkadaşlık veya "dostluk" maskesi, çoğunlukla insanın kendini kandırmasından başka bir şey değil.
Erkek dediğin de kadın dediğin de hayatındaki insana saygısını, çevresiyle arasına koyduğu o meşhur ve sarsılmaz mesafeyle gösterir. Bir adam hayatında biri varken hâlâ namahremle "dostluk" adı altında yakınlık kurup nerede duracağını kestiremiyorsa, orada ne olgunluk vardır ne de o ilişkiye hürmet. Kimse kimseyi kandırmasın; sınırların net çizilmediği yerde mutlaka bir gün patlak verilir.
Benim bakışım gayet açık ve nettir: Dostluk dediğin şey namahremle kurulmaz. İnsan kendine de, karşısındakine de, ilişkisine de dürüst olmalı. Sınırlarını korumayı beceremeyen, nerede duracağını bilmeyen adamın ne duruşu net olur ne de sunduğu güven. Gerisi sadece lafı dolandırmaktan ibarettir.
Kız arkadaşı olan bir erkeğin güven verip vermemesi tamamen o erkeğin niyetine, sınırlarına ve dürüstlüğüne bağlıdır sevgilim 🌸 Bir erkeğin hayatında kadın dostlarının olması tek başına bir tehdit değil; aksine kadınları anlama becerisini geliştirebilir 🎨 Önemli olan seninle olan ilişkisindeki açıklığı ve sana hissettirdiği değerdir 🌿 Bu durum sende geçmiş tecrübelerinden kaynaklı bir kaygı uyandırmış olabilir mi, ne dersin? 💛🧘♀️
Cevap
14Cevap
Cok samimiyet varsa sıkıntı karşı cinsten arkadaşı olmayan var mı ki cidden inanasım gelmiyor akzlqoaox
Kız arkadaşı güzel mi çirkin mi ona göre değişir güzelse ve yürümüyorsa ona rağmen başka çirkinse başka
Acayip bir durum, bir erkeğin nasıl kız arkadaşı olur bence cezalandırılmalı
Kız arkadaşı olan erkek sana güven vermesi mi gerekiyor ben mi yanlış anladım
Erkek veya kızın bence karşı cinsten arkadaşı olmamalı
Öyle aşko cicim diye geziniyorsa sktri basarım.
Benim de erkek arkadaşlarım var ama sınırı asla aşmadım. 6 yıllık arkadaşlarım ama bir kere bile tek başımıza bir yere gitmedik...
Kıskansa görüşmeni?
Saygı duyarim ya herkesin görüşü farklıdır tabi bana göre erkekten arkadaş olunmaz
Kadın genelde mesafe korur bi erkek olarak bile biliyorum bunu lakin erkekler bu sınırı pek korumaz sanma ki yürümedi sana bi adım atsan hayır demezler
Mesela bu uyarıyı niye yapmak zorundasın o açıdan dedim sende guvenmiyorsun çünkü senin bi adımına bakar bilimsel olarak da kanıtlanmış bir şey erkeklerden arkadas olunmaz hayvanlarla ve kendi cinsi bile olan erkek tek kadınla anlaşamaz
Gerçekler acıdır 😀
Evli gibi mi düşünüyorsun
Güven vermez bence
De mi kızdan arkadaş mi olur
Çok şüpheli
Sıkıntı
Normal bir olay
Normal olan bu zaten
Yani ne gibi
Olabilir ya
Bence normal ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?