Her sülalede ortalığı karıştıran bir fitne fücur vardır. Sizin sülalenizde bu kimdir?
Her sülalede ortalığı karıştıran bir fitne fücur vardır. Sizin sülalenizde bu kimdir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
4 gü
Bizim ailede amcamın karısı yani yengem tam olarak öyle biri Her ailede bir şeyleri kurcalayan kim ne yapmış kim ne söylemiş kim kiminle ne konuşmuş hepsini merak eden biri vardır ya bizimki de o Kendi işi olmasa bile mutlaka bir şekilde konuya dahil olur Birinin söylediği küçücük bir lafı alıp üzerine yorum ekleyip başka birine anlatır sonra konu nereden nereye gelir anlamazsınız Bazen gerçekten ortada hiçbir şey yokken bir anda aile içinde konuşulacak bir konu çıkıyor ve çoğu zaman nereden çıktığını araştırınca yine aynı yere bağlanıyor Açıkçası onun olduğu ortamda herkes biraz daha dikkatli konuşuyor çünkü söylediğiniz bir şeyin ertesi gün bambaşka bir şekilde karşınıza çıkma ihtimali var Yine de aileden biri olduğu için tamamen kötü gözle bakamıyorum ama bazen gerçekten keşke herkes kendi işine baksa dediğim oluyor Her sülalede böyle bir karakter mutlaka var galiba bizim sülalede de bu görev yengeme düşmüş
Rahmetli amcamın eşi olan aynı zamanda annemin üvey teyzesi yengem ve ona eşlik eden halam 🤣🤣 halam tam bir mal zamanında onunda canını çok yakmış dedikodusunu yapmış biriyle birlik oluyor. Çok gülüyorum hallerine 🤣🤣 ve ikisini birden alt etmiş biri olarak beni çok severler görünüşte ama içten içe boğmak istediklerine eminim.🤣🤣 Ama ispatlayamam🤣🤣