Evleneceğim kızın ailesi yüksek altın ve düğün masrafı istiyor, babasının sözünden hiç çıkmıyor ne yapmalıyım?

Bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz ailesiyle de oturup kalkıyoruz en başta 100 gr pazarlık yapa yapa şimdi 40 gr evlendikten sonra durum olunca 40 gr daha + iyi kötü bir düğün istiyorlar yurttan çıkmayım ailesiz büyüdüm yeni mesleğimi aldım 5 ay önce memurum ama ailesiz olduğum dönemlerden dolayı borçlarım var aynı zamanda zorlanıyorum isteklerinde kız ben bir şey istemem diyor babası istiyor bu dediklerimi hayır da diyemiyor ağzını açmıyor babasının da hiçbir sözünden çıkmıyor hadi her şeyi halletsek baban bizim kararlarımıza karışamaz diyorum, evlenince karışamaz şu an evli değiliz diyor hiç güvenemiyorum sanki bugün neyse yarın da o olur gibime geliyor ailesiz büyüdüm yıkılacak bir aile kurmak istemiyorum ne yapacağımı bilemedim fikir alsam çok iyi olur yaşım 21 daha hata yapmak istemiyorum.

Evleneceğim kızın ailesi yüksek altın ve düğün masrafı istiyor, babasının sözünden hiç çıkmıyor ne yapmalıyım?