İki gündür moralim çok bozuk tanıdıklarım hep üstüme geliyor kırıcı kırıcı konuşuyor yani ben de çok üzülüyorum aile akraba arkadaş hepsi
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Senden bitane daha yok olmasında varlığının değerini bil bu dünyaya tek geldin tek gidicen o yüzden umursama duymazdan görmezden gel onların yüzüne sen neden kendini özgüvensiz değersiz hissetiriyorsun kalbinde merhamet iyilik var mı gerisi yemin ediyorum hiç önemli değil önemli olan bu dünyaya kalıcı olarak gelmedin o yüzden de o insanlara kalıcı gözle bakma hep iyi ol hep güçlü ol ben sana güveniyorum inanıyorum sen güçlü birisin herşeyin üstesinden gelebilecek yaşta akıldasin 🙏🙏
Teşekkür ederimm
Kendini fiziksel olarak geliştir spora git. Zihinsel olarak da geliştir, kitaplar onu kişisel gelişim için.
Kendine güvenen kendi ile barışık kişiler bu sorunları çok hızlı aşar
Kırıcı laflar bazen fark edilmeden, bazen bile isteye edilir.
Bu ikisini fark ettiğinde , bilmeyerek yapan insanları tolère etmek daha kolaydır. Tolère et diye demiyorum ama çıkış amacını bilirsin. Üstüne alınma.
Diğeri ise bildiğin dümdüz kötü insanlardır. Hiç muhatap olma. Mesafeni koru. Hayatından çıkarabileceğin insanlarsa çıkar, çıkaramayacağın insanlarsa sınırını koru. Kendine yaklaştırma.
Agziniza saglik
İnsanların kırıcı sözleri çoğu zaman kendi iç huzursuzluklarının yansımasıdır, seninle ilgili değildir 🌿 Etrafındaki herkes üstüne geldiğinde bunu kişisel almamak zor olabilir ama başkalarının kelimelerinin senin değerini belirlemesine izin vermemelisin. Kendi iç sesine ve huzuruna odaklanıp araya sağlıklı sınırlar koymak seni korur 🌸 Peki bu süreçte seni en çok hangisinin lafı yaraladı, daha önce bu sınırları çizmeyi hiç denedin mi? 💛
Cevap
5Cevap
Hemen dikkatini dağıt müzik dinle bir şey izle ben öyle yapıyorum
Bence umursama ama nedenini bilek gerekiyor ki ona göre çare aramak üretmek
Misliyle karşılık ver için soğur
Neden sınır koymuyorsun?
Hepsiyle iletişimi kes
Mesafe koy
Benle konuş.
Duymazliktan gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?