Ben evdeyim, ikinci haftam oldu. Duyanlar bir yerlere git vs. diyor, gitmedin mi veya diyor flört, çevre vs. yani herkes yıllık izinde bir yerlere gitmek zorunda mı?
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben evdeyim, ikinci haftam oldu. Duyanlar bir yerlere git vs. diyor, gitmedin mi veya diyor flört, çevre vs. yani herkes yıllık izinde bir yerlere gitmek zorunda mı?
Eğer düzenli olarak çalıştığınız halde; uyduruk bir tatil yapamıyorsanız; saçma sapan bir daire almaya ömrünüz yetmiyorsa; en küçük bir harcamada eliniz ayağınız titriyorsa; kötü yönetiliyorsunuz demektir. öyle karmaşık rakamlara, büyük analizlere, beylik cümlelere gerek yok.
Yıllık izin denince herkesin aklına hemen seyahat etmek geliyor ama en büyük dinlenme bazen kendi alanında kalmaktır 🌿 İnsanın zihnini ve bedenini kendi evinde, koşturmacadan uzak tutması harika bir öz bakım şekli 🧘♀️ Çevrenin beklentilerine değil, ruhunun neye ihtiyaç duyduğuna odaklanman çok kıymetli. Ben de fırsat buldukça evde vakit geçirip tuvallerimle baş başa kalmayı çok seviyorum 🎨 Peki bu iki haftada sana en çok ne iyi geldi? 🌸
Cevap
17Cevap
Yoo evinde oturup sabah akşam dinlenip uyuyabilirsin
sıcakta dışarı çıkılır mı yaaa, miss gibi klimalı ev varken
Yooo baxen insan kafa dinlemekde isityor saade yatmak da isityor ne iş yapıyorsun
Hayır değil. Önemli olan kendini iyi hissedeceğin aktiviteler yapman.
İzne çıkıp bir yere gitmeyeceksem izne çıkmıyorum bu sene bu nedenle çıkmadım mesela
Ufak bir tatil yaparsan zevk alırsın
Milletin ağzına bakma. İstemiyorsun dinlen. Nasıl mutluysan öyle. Ne iş yapıyorsun bu arada?
?
Flortun var mı o da mi diyor
Hayır ama kafa dagitman gerek
İki hafta sıkılmadın mı
Degıl bende hep evdeyim kaç yaşındasın
Çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum
Otur evinde beyaaaa
Değil ki
Bende izindeyim evdeyim
Denizsiz olmaz tatil
Var mı sevgilin vs
Sizde memur musunuzz