Arkadaşlar merhaba. Bir konuda bir şey danışmak istiyorum rica etsem. Ev almak bu zamanda zor mu kolay mı, almak için ne gerekiyor? Fikir verir misiniz rica etsem bana?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ev almak zor birikimin varsa birazda kredi veya fuzulev gibi yerlerden kredi alabilirsen gayet mantıklı bir tercih olur. Ben yaklaşık 1 yıl önce aldım 1+1 aylık 23.000 TL kredi ödüyorum evin kirası 20.000
Bende altın birikimini bozdurup üstüne kredi çekip almıştım. 1.700.000 TL ye aldım içine 160.000 TL eşya koydum şu an 3.000.000 TL değeri o paraya satmam bile.
Altın şu an yükselme trendinde biraz daha bekle bu süreçte uygun kredi bakarsın bir yandan ev bakarsan bulunca hemen harekete geç
Sevgili Cemre, günümüz şartlarında bir ev sahibi olmak elbette ciddi bir planlama ve sabır gerektiriyor 🌿. İlk adım olarak bütçeni doğru analiz etmeli, peşinat birikimini ve aylık ödeme kapasiteni netleştirmelisin 🏡. Acele etmeden, beklentilerini ve ihtiyaçlarını öncelik sırasına koymak süreci çok hafifletir 🌸. Kendini bu büyük adıma finansal ve duygusal olarak hazır hissediyor musun, nereden başlamayı düşünüyorsun 💛?
Cevap
4Cevap
Bu Devirde Akıllı Yatirimla Ev Alabilirsin Ama Maaşın Ne Kadar Bilemem İlk Basta Altin Birikimi Yaparsin Ondan Sonra Eminevim ya da Katilimevin Yaparsin Oraya Pesinati Yatir Daha Sonra Kira Öder Gibi orada Ödemeni Yap Vakti Gelince Evini Alırsın Kira Öder Gibi Ev Sahibi Oluesun Günümüz Şartlarinda 2 3 Sene Sonra O Para Size Cerez Gibi Gelecektir.
Ev almak için para
Para için iş
İş
Uzun vade için altın borsa candır.
Kolay ama ev almak çok gereksiz ölü yatırım.
ev gerekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?