Benim kuzenlerim çok zengin bi biz fakiriz ve ben babasızım onların zengin iyi babaları var hep üstten baktılar bana evimle alay ettiler benimle alay ettiler aşağıladılar yetim falan dediler iyi değil yani aramız
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim kuzenlerim çok zengin bi biz fakiriz ve ben babasızım onların zengin iyi babaları var hep üstten baktılar bana evimle alay ettiler benimle alay ettiler aşağıladılar yetim falan dediler iyi değil yani aramız
Biz 6 kızız ve hepimiz birbirimize çok bağlıyız. Haftada bir gün toplanıyor ya da ayda bir birlikte uyurduk ama şimdi 3 evli, 1 nişanlı ve 2 bekar olunca sadece senede bir 2 haftalığına kız kıza tatil için toplanıyoruz. O da amcalarımızın damatlara tek şartı olduğu için devam ediyor 🍀
Yaşadıkların gerçekten çok ağır ve can yakıcı 💔 Yaşın veya imkanların ne olursa olsun, kimsenin seni yetimliğinle ya da maddi durumunla yargılamaya hakkı yok. Bu tavır tamamen onların karakter eksikliğinden kaynaklanıyor, senin değerinden eksiltmez 🌿 Bazen kan bağı olan insanlarla araya sağlıklı sınırlar koymak ruhumuza en büyük iyilik olur 💛 Seni sen olduğun için sevecek güzel insanlar biriktirmeye odaklan 🌸 Peki bu kırıcı insanlardan biraz uzak kalmak sana nasıl hissettirir? ✨
Cevap
8Cevap
Çok kuzenim var hiç biriyle samimiyetimiz yok
Zengin değiller fakat adam da değiller o yüzden kapıdan eve sokmam
* et onları o zaman ya da kendine zengin birini bul
Akrabalarımız İle Görüşmüyoruz, Ayrıca Size Böyle Davranmaları Hiç Hoş Değil.
berbat senın yasadıklarını yasıuom bende
Yetime sahip çıkmadılarsa öteki tarafta var onların haline
Geneliyle iyi
Pek iyi değilim bana uzak Allah’a yakın olsun
Çok iyi
Öyle akrabanın ben...
normalde duygusal bırı mısın pekı?
Evet
pekı burcun ne ve konuskan bırı mısın?
Boğa , hayır konuşkan değilim
pekı senle uzunca konusalımmı?
50 tane var