Nişanlımın sokakta bağırıp kolumu sıkması normal mi, bu ilişkiden ayrılmalı mıyım?

Bugün bir şey yüzünden kavga ettik ve buluşalım konuşalım dedik. Ben de işten çıktım, toplu taşımaya bindim. Bu da beni aradı, ilk neredesin, olduğum yeri söyledim. Sonra ikinciye tam neredesin demiş, otobüsün doluluğu yüzünden duymadım ve anlamadım, tekrar eder misin dedim. Bu da bana küfür ve hakaret etmeye başladı, ben de yüzüne telefonu kapattım. Gitmemiz gereken yere geldim, bunu aradım bakmadı, ikinciye aradım, neredesin geldim ben diye, sana ne neredeysem neredeyim dedi. Geldim aynı yerdeyim deyip telefonu suratıma kapattı. Ben de sinirlendim eve geçiyorum ben diye mesaj attım. O sıra bu beni görmüş, kolumdan tuttu, nereye gidiyorsun diye sokakta bağırdı, bırak kolumu acıtıyorsun dedim, o an bıraktı. Senin derdin ne, sorunun ne canım falan dedi, ben de seninle muhatap olmak istemiyorum dedim. İkinciye kolumu tuttu, sana bir şey soruyorum dedi ama baya korkutucuydu yani. Ben de kolumu sert bir şekilde elinden çektim, dokunma bana dedim. Panik atak geçirmeye başladım, bunu geride bırakıp bir sokağa girdim, sakinleşmeye çalıştım. Sonra bu da arkamdan gelip sarılmaya kalktı, ben de ittim. Yanlış bir şey yapmışım gibi beni suçladı başta, sonra çok özür dilerim dedi. Ne yapmalıyım?
Nişanlımın sokakta bağırıp kolumu sıkması normal mi, bu ilişkiden ayrılmalı mıyım?