Çok yanlış bir şey, onlar yabancı değil bu ülke onların da ülkesi, Türkiye hepimizin, Özbek, Kırgız, Kazak, Türkmen, Azeri vs fark etmeksizin.. hepimiz Türküz
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok yanlış bir şey, onlar yabancı değil bu ülke onların da ülkesi, Türkiye hepimizin, Özbek, Kırgız, Kazak, Türkmen, Azeri vs fark etmeksizin.. hepimiz Türküz
Cevap
8Cevap
13 milyar euro gibi bir rakama karındaşlarını satıp KKTC yerine Rumları tanımaları konsolosluk açmaları sizin zorunuza gidiyor mu? Yabancılaşmak isteyene yabancılaşırız sorun yok.
Türkçe konuşamayan türk mü olur mal özbek kazak kendi dilini konuşamıyor daha hepsi rus kırması
Yorumdaki kürtler kudurmuş anadolu Türkçülüğü de saçma sapan bir şey Türkçü olacaksan tam olacaksın
Orta Asya'dan sibiryadan gelen benim kardeşimdir rahatsız olan gitsin yarısı gürcü yarısı yunan akrabaları ile birlikte afganistanda otursun
4 tane yorum var zaten 4 tanesi de türk ve normal olarak doğal şeyi söylemişler, sen neye göre yorum yaptın çözemedim.
türk düşmanları kudurmuş.
Doğal mı? Ben doğal bir şey göremedim ayrıca soyağaçlarına mı baktın adamların azıcık tarih okusunlar sonra konusuruz
Adamlar buranın vatandaşı olmadığını söylüyor buranin vatandaşı değilsen yabancısın kim olursa gelen yabancı olur , yani burdakiler bunu söylüyor açık bir şekilde, ve senin yorumunun altına da şu an başka biri daha türk düşmanları demiş kendi kendine çelişiyorlar yorumdakiler ne okuduğunuzu ne yazdığınızı bilin ya
Hayır olmaz vatandaşlık sadece bir belge ırk millet kültür belli 2 ayda adamlar dili tamamen söküyor ne yabancısı bizim de onların ülkelerine gittiğimizde yabancı görülmememiz lazım şahsen Özbekistana gittim ve gayet iyi karşılandım çok kişi de yanıma gelip sen yabancı değilsin dedi böyle bir birlik fikri bile güzelken neden kötü bir şeymiş gibi davranıyonuz sanki dağdan terörist indiriyoz ülkeye
Belge derken küçümsemedim bu arada ama devlet vermiyor ve dış politika böyle çalısıyor diye adamlara da yabancı dedirtmem
amaç turana engel olmak ayrıca ingilizce nick niye kullanıyorsun bu kadar türkçüysen haspam?
İngilizce global bir dil ayrıca koyma sebebim çevremde öyle seslenilmem (ben seçmedim) yoksa ingilizce eğitime falan bile karşıyım saçma sapan bir sitedeki nick sorun olduysa başka da bir şey demiyorum ve evet amaç turana engel olmak
aasena ol bence sen o fake nikini değiş yenisini al...
Olur kral
Ya sonuç olarak yabancı ben azerbaycana gitsem bende yabancıyım
hepsi bizdendir ama pasaportlar farklı o yüzden.
Yav sg boş yapma Türkün Türkten başka dostu yoktur
Bir kısmı kendini Türk görmüyor onların
Hayır yabancı uyruklular çünkü
bnce hklisin
bide guclu ulkedir turkiye svunma sanayi askeri ordu 1 numara su anda teknoloji kapsamındada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal aidiyet ve köken kavramları hissettiklerimizle çok yakından ilgili 🌿 Türk dünyasından gelen kardeşlerimizin kültürümüzle olan güçlü bağı inkar edilemez bir gerçek 🌸 Ancak hukuki ve resmi tanımlamalarda yabancı ifadesi sadece farklı ülke vatandaşlığını belirtmek için kullanılır, bir ayrıştırma amacı taşımaz 💛 Yine de gönül bağımız ve tarihsel yakınlığımız her zaman çok özel kalacak ✨ Peki senin bu kültürel bağları daha yakın hissettiğin özel bir anın var mı? 🎨🧘♀️