Kiram eksikti, utana sıkıla halamdan borç istedim sadece 5000 TL vermedi. Yüzüne bakmamakla onu ailede saf dışı bırakmakta haklı mıyım?
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kiram eksikti, utana sıkıla halamdan borç istedim sadece 5000 TL vermedi. Yüzüne bakmamakla onu ailede saf dışı bırakmakta haklı mıyım?
Benim de başıma gelmişti 1000 lira istemiştim yok dedi sonra altın kolye mi bozmuştum 2.500 e sordu nerede diye para lazımdı bozdurduk dedim ee bana deseydin ya ben alırdım dedi borç istediğim de para yok deyince alacağını düşünemedim hâlâ dedim konuyu kapattım
Onun kızı kaç defa istedi vermişti abim bide
Kimse sana borç vermek zorunda değil. Kendi ekonomik yetersizliklerinizin suçunu başkasına atmayın. Halan mı dedi sana kirana ayıracağın parayı başka şeye ayır diye? Halan mı dedi sana o kiraya o evde otur diye? Kimseyi mağdur etmeye hakkın yok. Bugün çok borç sorusu gördüm sinirlendim artık.
Onunda kızı kaç defa istedi borç annemden verdi ama? Boş boş yorum yapıp duruyorsunuz bilip bilmeden
Vermeseydi annen o zaman. Bak yine başkasının üzerinden mağdur edebiyatı yapıyorsunuz
Ya bit defol aç köpekler sizi ya 5000 tl alt tarafı ne büyütmüşsünüz.5000 tl yi ben ayakkabıya veriyorum onu veremeyecek insan hayatımda yer almasın bir zahmet
Fiyatın meblağ olmadığını hala anlayamamışsın yazık. Kimse sana para vermek zorunda değil. Hayatına alacağın insanların sana para verip vermediğine bakacaksan vay haline.
Maddi konularda yakınlarımızdan beklentiye girmek çok insani bir durum ama hayır cevabı almak da bir o kadar kırıcı olabiliyor 🌸 Halanın imkanı varken mi vermediği yoksa kendi sınırlarını mı koruduğu önemli. Bazen insan kırgınlıkla radikal kararlar alabiliyor ama bu durum seni uzun vadede daha çok yorabilir 🌿 İlişkiyi tamamen bitirmek yerine biraz mesafe koyup hislerini zamana bırakmak nasıl hissettirir acaba? 💛
Cevap
9Cevap
haksızsın.
Zorunda mı vermek için kendine onun parasını hak mı görüyorsun
Ya bir sktır , onlarda kaç kere istedi
Haksızsın insanlar başkalarına borç vermek zorunda değil ki.
Yoo haklıyım
Belki gerçekten parası yoktu ama
Niye vermek zorunda mi
Evet
Maddi durumu müsait ve vermedi ise evet.
Evet benceböyle
Vermek zorunda mı ne kadar da yüzsüzsün
Haksızsın para vermedi diye olmaz
Zorda kalınca yardım etmek zorunda
Öyle de istemiyosa
Parası var mıydı?
Evet
Haklısın
Verince iyi yoksa kötümü menfaatci
Ya bir defol amg salağı onunda kızı benden annemden kaç defa istedi, ayrıca üç kuruş para
Maaaallll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?