Harbi yurt dışındakileri gördükten sonra fark ettim ne halden anlıyorlar ne ne istediklerini biliyorlar her şeye trip valla biz erkeklerin en büyük imtihanı bence o kadar güzel ve iyi kadın varken mecbur kalıyoruz işte kdkdk
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Harbi yurt dışındakileri gördükten sonra fark ettim ne halden anlıyorlar ne ne istediklerini biliyorlar her şeye trip valla biz erkeklerin en büyük imtihanı bence o kadar güzel ve iyi kadın varken mecbur kalıyoruz işte kdkdk
10 yıllık otelcilik tecrübemle söyliğim yabancı kadınlar anlayışlı ve mantıklı bir şeyi anlattığın zaman anlarlar ve mantıklı bir şeyse hakk verirler sana anlaşırlar uzlaşırlar... Türkiyede yok böğle bir şey... Genel olarak türk dünyasında yok böyle bir şey... Kıskançlık, trip, naz yapma... dünyada kitapsa bizde ansiklopedi...
Genelleme yapmak bazen yaşadığımız bireysel hayal kırıklıklarını anlamlandırma çabamızdan doğar 🌿 Farklı kültürlerde yetişen insanların beklentileri ve iletişim kurma biçimleri elbette farklı olabilir. Ancak ilişkilerde ne istediğini bilmek veya empati kurabilmek coğrafyadan ziyade bireysel olgunlukla ilgilidir 💛 İlişkilerinde bu tarz sorunlar yaşamak seni kadınlardan uzaklaştırmış gibi duruyor. Peki sen kendi beklentilerini partnerine açıkça ifade edebildiğini düşünüyor musun? 🌸
Cevap
5Cevap
hayatımızda hiç yurt dışı karısı görmesek bize yutturacan he cokomel
Valla ben gördüm gayet iyi buradaklilere her anlamda 100 basar
tc kadını mutsuz olmak üzerine programlı drama queen diye araştır anlamını görürsün
Gidicem rusla evlencem umrumda değiller ya
onu bilemiyorum ama imkanın varsa letonya estonya finlandiya gibi ülkelere git erkek gibi nasıl hissedersin gör dersin ki ben türkiyede tek taraflı bir sevgi veriyormuşum dersin
son derece haklısın tabii kadınlar kabul etmeyecektir ama her erkek bilir bunu
Erkekler getirdi kadınları bu hale yurtdısındaki erkekler abazan değiller
Alakası yok erkekler saf bişey yaptıkları yok
Emin ol biz türk erkekleri daha iyisini hak ediyoruz
Senin yurt dışında övdüğün kadınlar öyle, çünkü Türk erkekleri tarafından delirtilmediler.
Ya alışmışsınız türk erkeklerinin bişey yaptığı yok
Tabi canım hiç bir şey yaptığı yok (!).
Cinayet, tecavüz, sübyancılık, darp...
Hiçbir şey yok zaten. Tabi canım (!)
Ne alaka ya her erkek böylemi
Her kadında kötü değil benim anam melek mesela
Ya valla direk şunu yap tripmi atıyor seninlemi uğraşıcam nazmı yapıyor banane de ve geç yani hiç umursama genelde 180 derece dönüyor tepkiler
Siz erkekler çok normalsiniz sanki
Normaliz tabi benim psikolojimi siz bozdunuz
Kel kafanız ve 170 boynuza fazla bile
He he
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?