Eşimle bosanma noktasına geldik, ailesi araya girdi ama o kararsız kaldı, bu erkek psikolojisi ne oluyor?

Merhaba eşimle 8 aydır aynı evin içerisindeyiz ve
sürekli olarak tartışıyoruz o her kavgamızda beni manipüle edip mağdur rolünü oynuyor ben haklı olduğumda boşanalım diyor. Dün ağır sözler kurdum.
Ve bu sefer gerçekten bittiğini söyledi. Birkaç saat
önce ailesi geldi çağırdı ayrılacağız diye. Geldiler hep mutsuz olacak geleceğimiz için ayrılmamız lazım vs.
Bana fikrimi sorunca ben istemediğimi söyledim ve bu
arada haksız da olsa boşanalım dediği için haklı da olsam hep ben özür diledim hep ben alttan aldım sarılmak istedim hepsini geri itti. Bu akşam ailesi yani annesi dedi ki hadi birkaç eşyasını al yarın da babana bırakırız seni bana göz kırptı. Şu an geç oldu dedi. Bu sefer ikiletmedim yalvarmadım direkt eşyalarımı toplayacağım. Eşime de çıkarken ben babasını aramıyorum yarın sen ara söyle dedim ama bir taraftan da bana göz kırpıyor. Neyse biz evden çıkacağımız zaman eşim evin içinde salonda volta attı birkaç kez. Kapıya geldik annesi babasını sen ara deyince garip oldu sonra bana yazmaya başladı daha dakika geçmeden arabaya oturur oturmaz kafasında ailesinin yanında bana karşı net olan insan birden bana yarına kadar düşünelim ben seninleyken mutlu değilim sensiz de mutlu olacağımı sanmıyorum ama ikimiz beraberken çok mutsuzuz birbirimizi çok kırıyoruz ve bu ilk değil ben böyle bir kararı tek başıma veremem dedi. Aynı şeyleri tekrar etmenin anlamı var mı. Şu an son gecem ailenle.
Yarın kendi aileme bırakacaklar benim yaramı deşmen
sana bir şey kazandırmaz dedim. Yarın’a kadar düşünelim dedi Neyini düşünelim net olduğun konuda dedim. Sen ne düşünüyorsun dedi tekrar ben de ne önemi var dedim. Nasıl ne önemi var sonuç olarak senle evliyim dedi. Bak hem rezil olduğumuzla hem mutsuzluğumuzla kaldık. Ne bir şey kazandık.
Çok şey kaybettik ailene söylediğin şeylerden sonra
onların da bir inancı yok ki artık onlar da uzatmama taraftarı oldu. Çünkü söylediklerinden sonra.
Onların da mutlu olmaya hakkı var dedim. Yarın’a kadar düşünelim biraz uyumaya çalış dedi. Neyi düşüneceğimi söyle de bari dedim bilmiyorum dedi.
Neyi düşünmemiz gerektiğini söyleyebilirsen ben de onu düşüneceğim dedim. Bizden olur mu olmaz mı dedi.
Hep bu tarz en son ben geleceğimizde mutlu
olmayacağımızdan eminim dedi. Neyse senin amacın düzelmek ya da düzeltmek değil başa dönersek ben çok yoruldum aynı cümlelerden aynı cümleleri tekrar tekrar duymak istemiyorum dedim ben de o da yarın konuşalım dedi bunun erkek psikolojisinde açıklaması ne. Ondan kopacağıma emin olduğu için mi böyle yaptı
Eşimle bosanma noktasına geldik, ailesi araya girdi ama o kararsız kaldı, bu erkek psikolojisi ne oluyor?