Bir sevgilim var 3 aydır evlilik düşünüyorduk ve o kadar uyumluyduk ki ve çok da mutluyuz ama ailesi tesettürlü değilim diye beni istemedi, evlenince kapanacağımı söyledim ama yok asla kabul etmediler, bugün de annesi ve babası Instagram üzerinden mesaj atmışlar bana biz seni istemiyoruz biraz gururun varsa uzak dur falan diye, halbuki ben çocuğa olamayacağımı söylüyordum hep o benim peşimdeydi, şimdi çocuk da tartışmış ailesiyle arabaya atlamış İstanbul'a gidiyor ne yapacağız
Sevgilim evlenmek istiyor ama ailesi beni tesettürlü değilim diye istemiyor, ne yapmalıyım?
Tövbe bismillahhhh, çok değişik bir durum yaa. Şimdi kime üzüleyim onu da şaşırdım. Kızım, oğlumun peşini bırak... Bu mesajdan sonra zaten evlenilmez, sana huzur yok gelemez. Damat da perişandır, istediği olmuyor, ailesine karşı gelemez senden vaz geçemez... Aşağı sakal yukarı bıyık...
ortada bu kadar net bir saygısızlık ve ilk aydan bu tarz baskılar varsa o iş baştan bitmiştir zaten. cocuğun sinirle arabaya atlayıp yola çıkması da durumu düzeltmez, aksine daha çok düğüm yapar. gururunu kırıp o mesajları atan insanlarla ömür geçmez, arkana bakmadan uzaklaş.
Birincisi şu an açıksan birileri için kapanılmaz huzursuz olursun, kapanacaksan içinden geldiği için Allah için kapanacaksın bir kul için değil o evlilikten hayır da gelmez şimdiden ona göre yolunu çiz
Bırak gitsin ailesini de bırak korkak gibi kaçmış gitmiş az sevseydi yanında dururdu senin. Kapanma sakın başkaları için hayatını değiştirme değmez bakarsın daha iyisini bulursun