Bunu pick me'lik amacıyla paylaşmıyorum bu arada "omg ben çok farklıyım diğer kızlar gibi değilim" gibi bir tip değilim. Karşılaştığımın hepsi züppe ve çalışma ahlakını bilmeyen tiplerdi. İşçileri sömürüyorlar çoğu.
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu pick me'lik amacıyla paylaşmıyorum bu arada "omg ben çok farklıyım diğer kızlar gibi değilim" gibi bir tip değilim. Karşılaştığımın hepsi züppe ve çalışma ahlakını bilmeyen tiplerdi. İşçileri sömürüyorlar çoğu.
bu doğru dediminbir sözü var "çok söz yalansız, çok para haramsız olmaz" yani insan zenginleştikçe genel olarak ahlaksız işlerle bunu yapıyor çok rahat diyebiliriz. ama burada bir parantez açmak istiyorum, zengin insanların neredeyse tamamı böyle olmasına rağmen istisnalar yine var, zengin bir patron gerçekten işçileriyle aradaş gibi olabilir, haklarını ödeyebilir, borsada para kazanan insan iyi bir insan olabilir. yani mesele zengin mi, fakirmi meselesi çoğu zaman yine değildir, bu insan toplumlarının çoğu zaman "kötü insanlardan" oluştuğu meselesidir. yani zengin bir insan istisna olarak iyi olabileceği gibi, fakir bir insan istisna olarak "iyi" insan olabilir, yani çoğu fakir insanda ahlaksızdır. bunun parayla ilgisi yoktur. dikkat etmen gereken kişinin "özü, ruhu" en ahlaksız işte ahlaklı davranan insan, en ahlaklı olması gereken işte ahlaksız olmayı başaran insan aslında insanın "öz" olarak ne olduğunu kanıtlar.
Çok haklı bir noktaya değinmişsin güzel kızım 🌿 Para elbette hayatı kolaylaştırır ama karakter, emek ve etik değerler bir ilişkiyi ayakta tutan asıl temeldir 🌸 İnsanların emeğine saygı duyan, kendi ayakları üzerinde duran ve mütevazı biriyle huzuru bulmak istemen son derece sağlıklı 🧘♀️ Zenginlik ruh güzelliğinin önüne geçemez 🎨 Peki senin için bir ilişkide olmazsa olmaz en önemli değer nedir 💛
Cevap
16Cevap
kadınların neredeyse hepsi zengin erkek ister
Ne güzel bir düşünce bu ama vasifsiz erkek isteme tamam mı bir erkek mql degilse pqrasi vardır emek harcayarak kasanarak hak yemeyerek parasi olanla ol direkt fakirle de olma çünkü fakirlerin çoğu aklını kullanmadigi için fakir
Normal değil zengın olmasa hayatının hatasını yaparsın
Bizim köyde hiçbir şey derlerdi zengin erkeğin karısı olmaz
Aynen bencede
Maddi durum değil de karakterleriymiş sorun aslında
Senin gibi olanların sayısı bu devirde bayağı azdır.
Zenginler Fakirler Üzerinde Para Kazanıyorlar İşte
Evet hiç sevmiyorum haksızlık
Evet muhtemelen teksin ama yaşın ilerledikçe bu fikrin değişecek.
Olabilir herkesin istediği farklı zaten
Zengin kadınlarda şımarık çıkıyor genelde mesela
Bir tek sen olabilirsin
Parasını yedikten sonra tekmeyi basacaksın
Karakterli kadın başkasının birşeyine tenezzül etmez reiz
Nasip neyse o olur ua
Biraz daha büyüyünce akıllanırsın
Daha yaşın küçük
Olabilir knk nasıl mutluysan öyle
Zenginde sana bakmaz zaten
Bakar demedim bikaçı çıkma teklifi etmişti reddetmiştim👍🏿
Ai pp yapan birisi için çok konuşuyorsun. Gemini'a kendini "patron" gibi çizdirdiğin için zengo olmadın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?