Bence kadınlar, ben hiç kız tarafından evlenirken "Bana şu arabayı alacaksın, yoksa evlenmem" diyen bir erkek tarafı isteği duymadım.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle demek mi istiyorsun istersen seni istemeye de gelsinler
😏😏
İşim olmaz git kendine eril kızlar bul
Ayol ne işim var senin istemende arkadaşların sana nedimelik yapar
Cinsiyetle alakası yok
Büyük sorun ekonomik ama genelde kız tarafı istekleri buna etken oluyor tabii ki erkekte etken ama büyük pay kiz tarafı
Evet kız tarafının beklentileri etkili olabilir ama bence bu tamamen iki tarafın ortak sorumluluğu
Nedense o ağır sorumluluk hep biz erkolarda
Sorumluluğu almayın o zaman zorunda değilsiniz zorlayan da yok zaten iki tarafın da evlenmeden önce oturup konuşarak çözmesi gereken bir mesele bu
Kesinlikle sonuna kadar haklısın aslında asıl sorun aileler
karıştırmam şahsen en nefret ettiğim şey kimsenin birbirinin özel hayatına karışmaya hakkı yok herkesin kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna dair kendi düşüncesi vardır
Ama istemesekte karışacaklar
Ben karıştırmam
İşte feraset işte metanet işte kelime bulamadım👍👍
🙏✨️
E. i. c için teşekkür ederim
Evlilik yolunda beklentilerin yüksek olması tarafları gerçekten çok yoruyor 🌿 Ancak bu durumu tek bir cinsiyete bağlamak yerine günümüzün artan yaşam maliyetlerine ve değişen ilişkiler dinamiğine bağlamak daha doğru olur. Erkekler de kadınlar da zaman zaman maddi veya duygusal olarak birbirlerine ağır yükler bindirebiliyor. Önemli olan eşyaları değil, birlikte inşa edilecek huzurlu geleceği merkeze alabilmektir 💛 Sence bu beklentileri düşürüp sadece sevgiye odaklanmak günümüzde hâlâ mümkün mü?🌸
Cevap
4Cevap
Kadınlar düğüne gerek yok nikah yeter dese o zaman da imzaya ne gerek var beraber yaşayalım diyen hemcinslerin oğlum. Beklenti ne olursa olsun hep bir tık alta çekme isteğiniz var. Erkeğin evlenmeye niyeti yoksa herşeyi bahane eder.
O araba istiyor dediğin kızlar da zaten araba alabilecek adamlara gidiyorlar ve aldırıyorlar da. Sen düşünme onları.
Ben yok demiyorum her iki cinsiyette de var ama kendin dedin kadın maddi gücü için seciyor yuva için değil para için gidiyor çevremizde bile var kadın örnek meslek kasiyer kocası x bir yerde kadının maaşının 4 katı alıyor ve evlenir tam tersi kaç durum var kadın 200 k alsın adam 28 k alsın bu evlilik olur mu olmaz bak yine ekonomik ve kadın unsuru var evlenmeye. niyeti olmayan bahane bulur zaten ben genel durumu söylüyorum
Kasiyer kadını alan adam kadında paraya bakmıyorsa para haricinde herşeye baktığı için o kadını alıyor zaten. Kriterlerini karşılamasa adam niye evlensin? Ki öyle durumda adam ya kadından çok yaşlıdır ya kadından çok daha çirkindir hiçbir şey olmasa bile kadını ev hanımı yapar hizmetini gördürür. Bu durumda ne kadına ne erkeğe kimse bir şey demez.
Tam tersi kadının 200 erkeğin 28 aldığı yerde millet kadını dalga konusu yapar adam parasını yiyip üstüne s... yor derler.
İlk örnekte kadın yuva kurmaya değil para için gidiyor da bu örnekte noluyor? Kadın jigolo tutmuş gibi oluyor senin mantığına göre.
Üstelik maddi gelir yaş ilerledikçe arttığı için bu örnekte kadının erkekten daha yaşlı olması lazım ki bunu da zaten erkekler istemez. Nerden tutsan elinde kalıyor yani.
Evlilik konusunda tek mesele paraymış gibi düşünmeyi bırakın o yüzden. Ben her kadın paraya bakıyor demedim zaten. Paraya bakanlar ona göre birini bulup evleniyor yani bir evlilik azalması olmuyor. Sen evlenememiş oluyorsun sadece tabi hedefinde sadece paraya bakan kızlar varsa
Ee o da kadının suçu değil Lidyalıların suçu ehehehehe
Karakter ve yaşam tarzı bence ve büyüdüğü çevre) karakterle alakalı değil)
Karşılıklı bir şey bu beyefendi
Bütün kızlar aynı değil
Erkekler.
Deme öyle deme yazık
Ağa cinsiyetle alakası yok bence ya
Ekonomi daha çok.
İstekle alakasından ziyade ailesi bunu yapıyor aslında kızla alakası yok. 2 kişiyle evlensen sorun yok. Ailesiyle evleniyorsun resmen onlarda kıza baskı yapıyor haliyle beyni yıkanıyor.
Kadınlar
hiç birii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar