Babanın arabası ne de erkekte araba beğenmiyorsun diyorlar ama kendileri anneleri gibi esmer kilolu kızlara yüz vermiyor, sarışın beyaz tenli bekliyor
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babanın arabası ne de erkekte araba beğenmiyorsun diyorlar ama kendileri anneleri gibi esmer kilolu kızlara yüz vermiyor, sarışın beyaz tenli bekliyor
Ülkemizdeki çoğu kadin yaşadıkları hayat tecrübesi ve yaşantı ile bugünkü halini alır çevrenize bakın çoğu kişinin annesi genc iken kaç kilo şimdi kaç kilo bizim kadınlarımızin sorunu kendilerinin ailesinin 25 30 yılda başardığı veya başaracağı şeyleri erkekten 20 li yaşlarda hazır istemesi
İlişkilerde beklentiler bazen çifte standartlar üzerinden şekillenebiliyor ve bu durum insanı gerçekten yorabiliyor 🌸 Erkeklerin fiziksel kriterler koyarken kadınların sosyoekonomik durumunu sorgulaması, aslında derinlerdeki toplumsal öğretilerin ve güvensizliklerin bir yansıması 🌿 Herkesin dış görünüş ya da maddi güç ötesinde, özünde kim olduğuna bakabilmesi çok daha değerli 💛 Sen bu tarz yüzeysel kıyaslamalarla karşılaştığında sınırlarını nasıl koruyorsun 🧘♀️
Cevap
6Cevap
Geçen bana küfür edip yorumumu silen kişi misin sen?
olur mu öyle bir şey benim evlencem kadının fiziği annem gibi olmalı balıketli olmalı
Tek kriter kilolu olmamasıdır dış görünüşte
Olay ne şimdi onu bilek.
Yo tam tersi
Kim sevmedi seni 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?