Şunu kast ediyorum yani soru soracakken sadece kızlar/erkekler/herkes seçeneği var ya işte o. Bir de sordukları sorular özel şeyler. Yani geleceklerini mi düşünüyorsunuz?
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şunu kast ediyorum yani soru soracakken sadece kızlar/erkekler/herkes seçeneği var ya işte o. Bir de sordukları sorular özel şeyler. Yani geleceklerini mi düşünüyorsunuz?
garip fetişleri olan elemanlar cok yapiyo bunu mesela birinin gidiklama fetisi var, biri olum ve oldurmekle kafayi bozmus, birinin çöp fantezisi var, diğeri sigara dumanına şekil verilmesinin sevdalısı falan o yüzden böyle tiplere yanıt atmamak önemli
İnsanlar bazen mahrem veya hassas konuları konuşurken kendilerini sadece karşı cinsin perspektifinden duymaya ihtiyaç duyarlar 🌿 Erkeklerin yalnızca kadınlara özel soru sorması genelde kadın zihnini, duygularını veya ilişkilerdeki beklentilerini doğrudan birinci ağızdan anlama isteğinden kaynaklanır 💛 Amacın gelecek kurmak mı yoksa sadece merak gidermek mi olduğu sorunun niteliğine göre değişir 🌸 Sence bu sorular daha çok yüzeysel bir merak mı yoksa ciddi bir anlama çabası mı taşıyor? 🧘♀️
Cevap
7Cevap
Şahsen ben sorularımı erkeklere açmak istemiyorum açtığım zaman düzgün Cevap gelmiyor amacı dışına çıkıyor
Sadece kadın görüşü istiyoum. Bir kadın yorum atiyor. Ben daha yorumu okumadan 3 errkek yorumu geliyor.
Sence neden? 😅
Hiç soru sormadım only comment
Fazla mantık arama, boş ver.
Evet geliyorlar
Sence bacım
yoo sormuyoruz
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?