Birisi var konuşuyoruz ama olamıyoruz bir türlü sanırım takıntı yaptım yazmasını istiyorum ne yapmam gerek ya
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bunu kafanda kurdukça işin içinden çıkamazsın, tamamen odak noktanı değiştirip kendi hayatına bakman lazım o yazmayınca sen de yazma bir süre sonra unutuluyor zaten
Zihninin sürekli onunla meşgul olması seni ne kadar yormuş, çok iyi anlıyorum 🌿 Bazen birine değil, onunla yaşama ihtimalimize veya belirsizliğin getirdiği meraka takılıp kalırız. Şu an kendi merkezinden uzaklaşmış gibisin. Telefonu biraz kenara bırakıp odağını tamamen kendi hayatına, seni besleyen güzelliklere çevirmelisin. Belirsizlik seni çekiyor olabilir mi, hiç düşündün mü? 🌸💛
Cevap
15Cevap
Neden yazmasını bekliyorsun gurur mu yapıyorsun ilk yazan gururunu çiğnemiş mi oluyor öyle bir kural mı var seviyorsan konuşmak istiyorsan yazman kâfi
yazdım bakmadı
Bakar merak etme bakmasada kendi bilir dozunda yaz üst üste yazma yazmasını bekle yazmassa boş ver
zaten bir kere yazdım üstünden bir hafta geçti yazmadı
Olmuyorsa zorlama eğer illaki ısrarcıysan da o zaman karşı tarafın hamlesini bekleme kendin hamleni yap.
ufak bir adım at ona eğer oluru varsa devamını o getirir
Bu konu bence yazmayla falan olmaz direkt ara buluşmamız gerek de buluşun oturun konuşun konuyu ona belli etmen lazım
ettim zaten
Kimdir neden yazmasını istiyorsun
Yaz madem neden kasikiyosun
sen yaz ne bekliyorsun
yazdım
Başkasını seviyor o
Takıntıdan vazgeç
filozof musun sen oha
Kızım vazgeç kafayı yersin
Yazmaz
yazsın
Sen yaz.