Sanki bakmıyorlar, ya da çirkin buluyorlar. Toplumun genelinde bir önyargı var. Yanılıyor muyum?
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki bakmıyorlar, ya da çirkin buluyorlar. Toplumun genelinde bir önyargı var. Yanılıyor muyum?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben de yok ön yargı kapalı olup olmaması sorun değil kapalı diye neden ön yargılayayım hatta inançlı biriyim yani ibadetleri yerine getiriyorum da öyle katı şekilde dindar denicek birisi değilim normal biriyim ama yine de kapalı birisi daha çok bile hoşuma giderdi yine de takılmam böyle şeylere kapalıymış açıkmış dış görünüşü falanda çok önemli değil asıl bence senin yaptığın ön yargı ama herkes böyle sanıyor yakışıklıysa herkesle takılır açık kızları seçer falan hayır dış görünüşüm iyi ve doğru kişi olduğunu hissetmediğim için karşıma çıkanların sevgili yapmıyorum yüzeysel kişilerle konuşmuyorum onu bekliyorum bence asıl senin yaptığın ön yargı ya 😞
Aslında toplum bakışını sormak istedim, bence de bir ön yargı ve son zamanlarda tesettürlü kadınların linç haberlerini vs okuduğum için aklıma takıldı😔
Boş ver birçok kişi bir şey söylüyor ama herkes öyle düşünmüyor bana aksine kimisi daha güzel geliyor bilmiyorum daha şirin gözüküyor ama güzelliği çekiciliği falan buna bağlamam zaten dış görünüş pek önemli bir şey değilde kapalı veya açık olması bir şeyi değiştirmiyor kimseyi buna göre yargılamam
Teşekkür ederim 🙏
rica ederim
Bakmaktan kastın ne islamda örtünme şart değil mi ne demek bakmıyorlar
Ahir zaman sonuçta ve kapalı kızları itici bulduğunu söyleyen birçok insana rast geldim bu sayfada
Ya onlara ne bakiyorsun dinsiz imansizlar
teşekkür ederim görüşünüz için 🙏
Ben aşırı açık kızları itici buluyorum hatta hevesim bile kaçıyor
Haklisin…
Yanılıyorsun bence kapalı kızlar daha güzel
Bu sizin düşünceniz alakası yok
Ben cok seviyorum kapalı kızları tanısabiliriz istersen
Vardır illaki seven
Bakarız sana ne kadar yaşlı lazım
Buluyorlar
Hem de çok çekici buluyorum...
Yaniliyosn