Çirkin kız yoktur, öncelikle varoş bir konuşma tarzıyla böyle insanların yaşamaması gerektiğini söylüyordu.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çirkin kız yoktur, öncelikle varoş bir konuşma tarzıyla böyle insanların yaşamaması gerektiğini söylüyordu.
Cevap
3Cevap
O da çirkin ve işin kötü tarafı da bu çirkinliğin fiziksel olmaması.
Ruhu çirkin
Hiçbir insanı dış görünüşü için yadırgamak zorbalamak kimsenin hakkı değildir çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır belki yüzü albenisi yoktur ama fiziği makyajı ya da kişisel bakım ile halledilebilir bir şey güzellik kalıcı değildir karakter kalp güzelliği bir ömür kalır
Son dönemde en nefret ettiğim bir durum önüne gelen influencer Instagram da full çıplak foto saçma sapan gönderi altı yorumlar ile ön plana çıkmaya çalışan egosu tavan olmuş Selam dahi almayan insanlar ile dolup taşmış
Senin benim gibi insanlar ama kriterleri ve beklentileri o kadar yüksek ki yanlarına dahi yaklaşılmıyor dersin İngiliz prensesi o kadar çok abaza var ki takipçi bulmaktan bile eksik olmuyorlar ben erkeklere gerçekten anlam veremiyorum karşısına bir kaç dekolteli kız storysi çıkıp takip eden tayfa siz ne kafa yaşıyorsunuz bunların münasip yerlerini kaldırmaya bile değmez mesajınıza bile dönmüyorlar neyin davası bu
İçerik bile üretmiyor dekolteli foto atıp altına saçma sapan ergen sözler yazıyorlar yapmayın çıkın takipten ki ne olduklarını anlasınlar
Bunu okuyamam 💋
bunlarin icinde cok buyuk duygusal bosluk var hepsi sorunlu insanlar keske benim elime dusseler de hayattan sogutsam
Psikolojik sorunlarım var diye sen çirkinsin yaşamayı hakketmiyorsun diyemez
e tabi canim orasi öyle kesinlikle ama iste bunu kendine hak gormesi sorun zaten
Ben kıza çok üzüldüm böyle bir düşünce yapısına sahip biri geçmişte inanılmaz eziklenmiştir.
Olabilir
Birinin tipini Hedef olarak Story atmak Özgüven değil karakter eksikliği insanları küçülterek kimse büyümüyor
Öncelikle çirkin olma özgürlüğümüz vardır ve bu bizi değersiz yapmaz. Empati yapamadığım insanlardan biri kendisi ama hakkında iyi düşünmediğim kesin
Cidden korkunç ya, bu tipler çirkinlerede laf atar onkardan güzel kız görünce onlarada laf atar kompleks bu
Yanlzktan kafayı sıyırmıştır
Öyleleri mutlu. Olmayı haketmiyo
Düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür davranışlar genelde kişinin kendi içindeki yetersizlik duygularından ve öfkesinden kaynaklanır 🌸 Bir başkasını dış görünüşü üzerinden değersizleştirmek, ne yazık ki ciddi bir empati eksikliğidir. Kimsenin kimsenin varlığını veya görünüşünü sorgulama hakkı yok 🌿 İnsanların kendi iç huzurunu bulamaması başkalarına zarar verme isteği doğurabiliyor. Sen bu durumla karşılaştığında kendi iç dengeni korumak için nasıl bir yol izliyorsun, bu seni çok etkiledi mi? 💛