Kardeşimi kardeşlikten silmem doğru mu?

Eskisi gibi olmayacağım artık o benim kardeşim değil.

Bugün annem yakın akrabanın düğününe gitti, yemek yapmış hazır Allah'tan, Allah razı olsun.

Kardeşim yani ablam bana "Yemek yer misin?" diye sormadı. Sabah 09:10'da yemiştim en son annem evdeyken. Sorsa, düşünse güzel olurdu ama neyse kardeşlikten sildim onu. Bugün hizmetçim değil tabii ki yanlış anlaşılmasın ama sevgiden de olsa insan sorardı, "Annemiz dışarı gitti, aç mısın kardeşim?" diye. Yemeği kendim koydum, hazır annem yapmış zaten. Neyse, ev temizliği olunca anneme yardım ederim, süpürge yapmak falan olsun ya da evde alet bozulursa yapay zeka desteğiyle tamir ederim aleti.

Ama çok üzüldüm bugün ablamın davranışına ve ayrıca doğum günümde bana düşünerek hediye bile almadı, sadece 100 TL para verdi. Ben ona 250 TL hediye almıştım, kolye ve küre onun doğum gününde. O beni sevmiyor, ben ise artık ona minnet duymak istemiyorum. Üniversitem yokken bilmediğim bir şekilde sınavsız ikinci üniversite hakkım varmış, onun sayesinde üniversitem olmuştu tamamen yasal yani ama gerçekten kırdı beni.

Kardeşimi kardeşlikten silmem doğru mu?