Ben 23 yaşındayım, 35 40 45 arası erkekleri beğeniyorum real hayatımda. Ve evli seviyorum. Bekar ve yaşı küçük erkekler asla ama asla ilgimi çekmiyor, napıcam
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Hayat senin tek seferlik ve tek şans... Sana nasıl iyi geliyor öyle yaşa... Her kesin yaptığını yaptığın zaman doğru yapmış olmuyorsun... Ben de evlenmek ve ya hayatımda bir kadın olmasını istemem... Böyle daha huzurlu hayat bana...
pardon da senin evlenmek istememenle bu durumun alakası ne? kadının evli özellikle evli erkeklerden hoşlanmasından bahsediyoruz. bunun herkesin yaptiginin dogru olup olmamasiyla alakasi yok. insanin içinde bazi değerler olmalı kararını etkileyen. sen bu yorumunla iyi örnek olmuyorsun,
İyi ve ya kötü örnek olmak için yazmadım ki... Her kesin kendi hayatı... Her kez kendi isteklerine göre yaşar... Ona göre evli erkek istiyor, bana göre genel olarak kafam rahat olsun kadı eş sevgiili çekemem yalnızken daha huzurluyum, sen belki de evlenip mutlu çocuklu düzenli oturaklı aile istiyorsun... Anlatmak istediğim şey bu... Zaten seçimini yapmış benim söylememle bu fikri değişmedi... Ayrıca onu fikri kendsini, beni fikrim de kendimi ilgilendirir... Seversiniz sevmezsiniz size kalmış okuyun geçin...
Katılıyorum size👏🏻
sizin yalnız bir hayat tercih ediyor olmanız herhangi birini olumlu veya olumsuz etkilemiyor dolayısıyla kimseyi de ilgilendirmez haklısınız. ama bu olay ilgilendirir çünkü hem kendi olumsuz etkileniyor hem başkasını etkiliyor. ayrıca fikrinin değişip değişmeyeceğini de bilemezsiniz. değişme ihtimali olmasa böyle bir soru sormazdı diye düşünüyorum zaten kendisini biliyor. ve sizin iyi veya kötü örnek olmak için yazmadım demeniz kötü bir örnek olduğunu da değiştirmez. bunu okuyan herkes sizin fikrinize kapılabilir. ve size tavsiyem herkesin kendi hayatı diyetekten o hayattan kötü etkilenen insanları boş vermemeniz.
Aslında soruyu sora kardeşimizin kesin bir kararı var. Hatta aşağıda cevaplardan beni şaşırtı. Hani 45 yaşına gelmiş ama bekar istemem illada evli olacak ve ben onun sevgilisi olurum gibi bir fantezisi var. Aşağıda ona verilen cevaplar da hiç iç açıcı ve güzel örnek cevaplar değil. Benim anlatmak istediğim hayat senin ve doğru bildiğin gibi yaşa... Bana da çoğu kişi sen yalnış yapıyorsun evlilik konusunda tavsiye ediyor ve ben de hayatımın sonunda ola bileceklerin farkındayım ama şu an istediğim hayat bu iyisi ve kötüsü ile benim kararım...
benim de anlatmak istediğim kendi hayatim benim kararim diyerekten baskalarininkini boş vermemeniz gerektiği. sonuçta evli adamın karısının çocuğunun hayatını mahvedebilir kendi zevkleri. sizin kendiniz üzerinden verdiğiniz örnek ise tatmin edici değil. dediğim gibi sizin bu kararınız kimseyi etkilemiyor iyi kötü o yüzden bi sorun görmüyorum zaten. aşağıda kötü örnek olan o şekilde mesajlar yazan bir sürü insan da var haklısınız. benim size yanit vermemin sebebi bi döküman sunmanız kendi hayatınız vs üzerinden. kıza gelecek olursam da evet verdiği cevaplardan bende değişemeyeceğini anladım ama hala dogru bir şey yaptigini göstermez. yanitlar icin de teşekkürler
burada kızın düşüncelerinden çok kızın hayatında görmek istediği aile babaları ve eşler... Aslında onlar için bir sınav hatta büyük sınav... Evli ve yaşça biyik olmalarına rağmen baştan tartışmasız sevgili olmayı kabullenmiş genç bir kız var... Karşı tarafa her şeyle yeşil ışık yakıyor... Bu davranış kıza eksi yazar diyelim... ama bir tek eksi kaç insanı çok rahatlıkla yoldan öıkara bilir hatta biliyor... Yorumlardan bunu görmek çok zor değil. Hani o evli mutlu oturaklı ve olgun olan adamlar var ya büyük yüzdesi hazırlar buna... hatta sadece biri değil evet dese onlar bile kendi aralarında paylaşmaya okeyler... Çok acı bir durum söğlemesi bunu ama evli bekar, genç olgun demeden toplum bilmem nedendir cinselliğe o kadar aç ki... Eminim instagram paylaşsa dm çöker o kadar yani... Ne yazık ki saydığım örnekler arasında belki de bilmeden sizin benim yolda görsek tanımadan örnek alacağımız insanlar var... Size de teşekkür ederim... Kayıtsız kalmadığınız ve bunu karşınızdakını kırmamak ve inançlarınızı müdafaa etmek arasındakı o ince çizgiyi koruduğunuz için...
evet size katılıyorum kesinlikle evli olup da bu tarz şeylere aç olan erkeklere de kesinlikle tavrım aynı. yazdiklariniz maalesef cok dogru. her neyse iyi geceler diliyorum size ya da sabahlar diyeyim
23 yaşındayken bu kafada olmak normal gelebilir ama ileride çok büyük çıkmaza girersin, bu işin sonu iyi değil. kendi yaşlarında insanlara şans vermezsen hayatı kendine zindan edersin, biraz mantıklı düşünmek lazım.
Sevgili genç dostum, 23 yaşında gelecekle ilgili bu kadar kesin yargılara varman çok doğal ama hayat sürprizlerle dolu 🌿 Kendinden yaşça büyük ve evli kişilere çekilmen, bilinçaltında aradığın güven, olgunluk ya da ulaşılmazlık hissiyle ilgili olabilir 🌸 Bu durum kalbini yorabilir ve seni gerçek bir bağ kurmaktan alıkoyabilir 💛 Yaşadığın bu çekimin arkasındaki temel ihtiyacın ne olduğunu hiç düşündün mü? 🧘♀️
Cevap
56Cevap
Evli seviyor ama evlenemiyor işte feraset işte matematik
Evli adamların amacı belli zaten ha bekarlar da evlilik düşünmediğini öğrendiği zaman da sonuç değişmez ki
Tercih edilme arzusu çoğu kadında var. Siltanın Haremine girip onun Gözdesi olma Hırsı yönlendirmekte.
Evlenebilirsin 2. Eşe razı olan kişiler vardır illaki
Evli bir adamın ikinci eşi olmam anca sevgilisi olurum
Bekar 40 yaş oluyor mu
Ben o erkeğim. Yuvamızı yikma akranlarınla takil.
Merak etme evlenirsin. Görüştüğünü biri var mı peki?
evli adam ne yapacak senin için boşanacak mı o zaman bekar kalmış oluyor kızım git tedavi ol
Evli seviyorum ne demek ya? Evli olması nasıl bir kriter olabilir.
Ml iste ya böyle escrtlarda var maalesef
Bu normal olabilir. Sans o ki onlarda senin yaslarini seviyor aslinda sanslisin yani.
olgun sevmeni anlarım da özellikle evli sevmende bi hastalık ararım. gerçekten psikolojik destek al. narsist olabilirsin.
Belli bir yaşa gelipte bekar olan erkek küçük olandanda itici benim icin
yine de evli erkekleri çekici bulman normal bir davranış asla değil. senin yorumun yaptigini hakli da cikarmiyo. kendi zevkin için insanların hayatini hic edebilirsin. tedavi ol bence. nedense sorununu şey diye yorumladım. evli olduğu kadın yerine seni tercih etmesi seçmesi vs hoşuna gidiyor olabilir. bu psikolojik bi rahatsizlik
bu tespite katılırım... % 100
Evli diye kriter seçmiş bi de ergen ya ahsshdkxn
Ne yapmayı düşünüyorsun peki birini buldun mu
Bari 35 bekar erkeklerle başlayaydın. Evli sevgilin oldu mu
Hayatımda böyle tatlı biri olsun isterdim çğnkğ bende o çıtıra ne yapamam gerekeni ne zaman ilgi ne zaman sertlikler yapacağımı biliyorum
Evli kişileri seviyorsan evlen işte evlendiğin kişi de evli erkek olmuş olsun onu sev
Ne kadar zekisin sen ya
Çok şükür
Buda ilginç bir durum , yani böyle düşünmen normal değil ama bilmiyorum
Yaşı büyük bekar bulamıyor musun sende sadece evlilere ilgi duymak hastalık
Bulacak Bi tane olgun.. keyfine bakacan
Zaten onu yapıyorum ben evlilik için söylemiştim benim için asla olmayacağini
Neden evlenemiyefeksin ki.. evlenirsin.. daha önün de yıllar var bulursun Bi evlenecek birini e. Karısı olursun..
Yürü beee helal sana kızımmm gel konuşalım
Real hayatımda yeterince olgun ve erkek beğeniyorum zaten birde sanalda gerek yok 😂
Olgun ve evli erkek*
Ben boşanmak isteyen bir evliyim. Eğer ciddi ve samimiysen sıkıntı yok başım gözüm üstünesin, buyur.
Allah akıl fikir versin
Psikoloğa git
Akıl fikir diliyoruz size o zaman
Sana olgun lazım
Bir psikologdan yardım al yazık hayatina
gel burada bjr daddy var iste
Sen ne güzel komşumuzdun haldun abi
Gixli olmasaydın
bilgilendirme için teşekkürler
İşini biliyosun nereden daha mutlu olacagını
Evli yaşıtın olmaz mı
Hayir