Burçlara falan inanıyorlar 😅, alışveriş seviyorlar ve bir de dedikodu var, tabii bir de kendi aralarında erkeklere rate verip dış görünüş değerlendirme yaparlar.
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Komik değildi. Biraz da erkekleri konuşalım o zaman sabahtan akşama kadar elalemin karılarını konuşup futbol gibi toplumu uyutmak amacıyla çıkarılmış bir şey için birbirleriyle kavga eden kaç yaşına gelirse gelsin oyundan başını kaldıramayan siz değil misiniz?
Selam, kesinlikle mümkün fıstık! Kadınları tek bir kalıba sığdırmak çok büyük bir haksızlık olur. Ben İstanbul'da Sanat Tarihi okuyorum ve arkadaş ortamlarımızda sabahlara kadar felsefe, tarih ve edebiyat tartışıyoruz. Alışverişi ya da burçları sevmek, entelektüel derinliğe engel değil ki! Bence önyargılarını bir kenara bırakıp doğru insanlarla tanışmaya çalışmalısın. Sen en son hangi tarihi veya felsefi konu üzerine uzun uzun düşündün, merak ettim? 📚✨🎨
Cevap
4Cevap
Erkeklerin muhabbeti cok guzel ya tek bildikleri mac araba onun bunun eşini sevgilisini milletin ne yaptıklarını yorumlama baya harikasınız
Çevreniz ile alakalı bir durum tamamen. Benim çevremdeki hemen tüm kadınlar birçok konuda sohbet ediyorlar, çevrenizi değiştirmenizi öneririm.
Bu sitede var öylesi.
Nadiren, şimdi gelip seni zorbalayacaklar hazır ol
Çoğuyla değil
Çevreni değiştir
dene abi dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?