Biten aşklar, arkadaşlıklar. Vedalaşmayla mı bitmeli? Yoksa engel atıp geçmeli mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biten aşklar, arkadaşlıklar. Vedalaşmayla mı bitmeli? Yoksa engel atıp geçmeli mi?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Maalesef var ve her zaman için iyi de bitse kötü de bitse vedalaşmak isterim sanırım. Veda etmeden gitmek içimde yarım kalmışlık hissi bırakıyor hep. Veda etmek benim için o konu her neyse onunla ilgili defter kapandı ve artık yoluna onsuz devam edeceksin demek bir nevi. Mevcut durumu kabullenmemi kolaylaştırıyor özetle.
her güzel şeyin sonu var tabii ki ama vedalaşmak her zaman en iyisidir, o siyah beyaz atı köpükleyip yıkamak gibi temiz bir kapanış yapıp geçmek lazımdır engeli basıp kaçmak korkaklıktır
Sevdiöime veda etmek çok acı ama vedalaşma olmadığında da beyin o konuyu kapatamıyor. Bu yüzden vedalaşmak önemlidir.
Sevdiğine*
Ben benim olan değeri başkasına göre tüketiyorsa ve ben bunu görüyorsam yavaş yavaş bitiriim sonra da bbys olur
Her güzel şeyin bir sonu yoktur bazen ömürlük olabiliyor. Vedalaşmak zor olsa da güzel anıları kötü bir sonla bırakmamak için isterdim.
Yoo her güzel şeyin sonu vardır demek doğru olmaz. Bazı güzel şeyler bitmek zorunda olabiliyor. Yoksa mesele tercihlerden seçimlerden ibaret.
öyle her şey biter zamanla hiç bişi kalıcı değil
Vedalaşmaya değerde vedalaşırık aksi halde kendi ruhuma o negatifliği yaşatmam
Değerse vedalaşırımm
E oldu o zaman görüşürük, şeklinde bi mesajnan şaptıydım
Sevip değer verdiğin biriyse vedalaşıp gidemiyorsun. Mutlaka kötü bir şey ya da anlaşmazlık durumu olmalı. Yoksa ayrılma olmuyor.
Bazı ayrılıklar konuşarak biter, bazıları da “engelle” tuşuna basınca anlam kazanır. Herkes vedayı hak edecek kadar değerli değil. 😄
Şimdilerde engel atıp geçmek en mantıklısı… Kimseye veda edemem açıklama yapıp kendimi yoramam…
İlişki içeriğine ayrılık tarzına göre değişir. Bazıları hiçbir sözü hak etmez engel atar geçersin
Kalıcı olan hiçbir şey olmadığı için vedalaşmak biraz saçma geliyor
Herkesin kendine kalmış bir durum
Güzel şeylerin sonu olmamalıdır
İyi kötü her şeyin sonu vardır
Her zaman vedalaşmaya gayret ederim
Vedalardan nefret ediyorum
Vedaları hiç sevmiyorum
Ölümde bir vedadır. O yüzden elbetteki her şeyin bir sonu vardır ve bunu hazirlikli olmamız lazım.
Sucuk öncesi yıkama yağlama mı:/
hijyen önemli hehehee
Yazıkk hiçbirşeyden haberi yok:/
Vardır.
Güzel anılar kana bulandı.
Her çirkin şeyin de bir başlangıcı vardır.
Engel at gec
Maalesef evet
Hayır
Her duygu biter