şu hayatta hiç mutlu olamadım hiçbir yandan yüzüm gülmedi insanların hayatına bakınca gıpta ediyorum kıyaslıyorum ne kendimi sevebildim iyi bir insan da olamadım dine yöneldim ibadet etmeyi bıraktım aileden yana yüzüm gülmedi sürekli küfür eden baba abilerle aynı evin içindeyim kaos ortamı Üni sınavım başarıyla geçmedi tutturamadım arkadaşlık zaten yok evde huzurum yok bomboş ot gibi hayatım var boşuna yaşıyorum sanki elle tutulur hiçbir şey olmaz mı hayatta? Benim yok evin içinde köpek gibi hizmet ediyorum azar işitiyorum artık kendimi dahi sevmiyorum nefret ediyorum herşeyden
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yasadığın bu yoğun baskı ve değersizlik hissi seni çok yormuş, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Kalabalıklar içinde yalnız kalmak ve evinde güvende hissedememek ruhunu tükenme noktasına getirmiş. Şu an göremiyor olabilirsin ama kendi değerin başkalarının sana sunduğu huzurla değil, senin kendi içinde yakalayacağın o küçük kıvılcımla başlar ✨ Ruhunu dinlendireceğin, sadece sana ait küçük bir alan olsaydı orada ilk ne yapmak isterdin? 🌸💛
Küçük alan mı? Evin içinde 7 kişi var ne alanı
Haklısın, kalabalık bir evde alan yaratmak çok zor olabilir ama bazen sadece kulaklığını takıp yürümek bile ruhuna nefes aldırır 🌿🌸