Yapmayın cidden ezik gibi görünüyorsunuz kendi milletinizin kadınlarını aşağılayıp bir başka milletin kadınlarını yüceltmeyin o kadınlarla çoğunuz yapamıyorsunuz da farklı kültürler farklı hayatlar
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
24Cevap
Nataşa sevdası ezelden beri vardır bu erkeklerin. Yurt dışına gidenler de yana yakıla memleketten kız arıyor. Çünkü yabancı kızlar asla tek eşli değillermiş.
Ekşi sözlük hesabımda iletişim kurmak isteyenler hep yurt dışında yaşayanlar oluyordu. Şaşırdım ve sordum birine. Ülkedeki erkekler oluyor slav kadın uğruna sen orada yaşıyorsun Türk arıyorsun dedim. O kızlar bizim dediğimize gelmiyor sadık değiller kafalarına göre yaşıyorlar. Ne varsa yine Türk kızlarında var demişti. Oralara gidince burunları sürtüyor yani 😂
Bende 3 yıl yurtdışında yaşadım çoğu Türk kadını arıyordu 😅
kesinlikle katılıyorum sana bu eziklikten başka bi şey değil bizim milletin bi kısmı maalesef kendi kadınını gömmek için bahane arıyo elin yabancısını gözünde büyütüyo her milletin insanı kendi içinde güzel o övülen kadınlar da buradaki hayata gelince afallayıp kalıyo zaten gereksiz bi algı tabusu oluştu ortada
Sorun o yabancılarla hiç tanışmamış olamaları tanısalar anlıycaklar
Cahillik ya. Tanımadan bilmeden... Rus sevgililerim oldu biriyle 7 sene sürdü. Çoğu konuda Türk kızlarının pek çoğundan kat kat iyiler. Yine de bu iki ülkede de yaşamış birisi olarak hayatı boyunca hiç bir Rus kızıyla sohbet bile edemeyecek tiplerin senin sorunda belirttiğin gibi tapınırcasına RUs rus diye dolaşmasının başka bir açıklaması yok. Sanki RUs kızlarının hepsi taşş gibiymiş falan zannediyorlar.
Evet anlatmaya çalıştığım bu 3 yıl yurtdışında yaşadım orada tanıştığım çoğu Türk erkeği Türk kızı arıyordu kültürel farklılıkları uyumsuzluklar çok var gerçekten çok zor kendi kültüründe büyümemiş biriyle evlenmek şimdi baktığımızda doğuda büyümüş ve batıda büyümüş kişilerin bile o kadar farklılıkları olurken Ruslar gibi rahat bir milletin kendilerine uyum salaya bileceklerini sanmaları bana hayal gibi geliyor
Doğru. Lakin bizim insanımız cidden 2 ye ayrılıyor. 1 aslaaa başka kültürlere ayak uyduramayan tayfa (ki çoğunlukla boyle) 2 benim gibi farklı yemek, farklı yaşam stili, farklı kurallara anında uyum gösterip bunu bir değişiklik olarak algılayıp zevk alanlar. İnsanlar cahilce off sarısın offf beyaz tenli offf ne güzel fiziği var deyip kendi kendilerine triplere giriyor:D Türk kızı cidden çok yoruyor. Ama aralarında çok iyi olanları da var. Tıpkı Ruslarda da olduğu gibi tıpkı bütün milletlerde olduğu gibi. Valla bana sorsan her yerde kadınlar aynı :D Her yerde erkekler de aynı...
Ruslar güzel ama açıkçası benim Rus hayranlığım yok ayrıca asyalı kızlar bana sempatik geliyor ama yine de hayranlık boyutun da değilim ve asla kendi ülkemin kızını kötülemem hep yüceltirim arada çürük çarık oluyor da okadarı olsun her ülkede var öyle tiplemeler
Kendi milletinden kadına dusman başka ülke erkeği yok herhalde Yabancı bı kadın estetik yaptirsa fıstık gibi biz yaptırınca birbirinize benziyorsunuz diyorlar yabancı açık giyinir taş gibi biz giyinince ucuz ve yollu oluyoruz. Gecen instada bir yorumun altına bir erkekle tartistik çocuk bana çakma sarı dedi halbuki ben orjinal sarışın ve renkli gözlüyüm. Çakma olmadığımi söyledim bu seferde yollu demeye getirdi crop giymisim diye ben yabancı olsaydım beni tanrıça ilan ederdi ama.
Bende 3 yıl belçikada yaşadım hiç bir erkeğin beni övmek için kendi milletindeki kızı aşaladığına şahit olmadım Rus kızları bunlar hakında hiçte iyi konuşmuyorlar maalesef kendilerini kötü duruma sokuyorlar
Napalım sizden göremeyince onlara yöneldi garibim haklılarda bi yerde onlarin derdi maddi değil ruhları aç birazda bedenleri bu ülkeye gelince maalesef refah ekonomi yoksa bi ülkede her şey eksiye düşer
Maddi değil mi sen slav kadınların maddiyata bakmadığını mı söylüyorsun hiç Rusya’ya gitmediğin çok belli 😅
Çünkü olması gereken güzellik, zeka, iyi karakter , tutku, özgüven.. vs hepsi onlarda var.
Eh tamam kardeşim gidin evlenin sonra gelin konuşalım Türk kızlarıyla sevgili olup abi Rus kızı ya demeyin
Siz bir vakasınız 3 yıl boyunca belçikada yaşadım çoğu Türk erkeği sizin gibi değil kendi vatanındaki kızlarla konuşmak görüşmek istiyorlar siz hiç bir kadını elde edemeniğiniz için bk atıyorsunuz tedavi ol
Senin baban niye anneni seçmiş yazık babana 😿
Bunu kimsenin anlayacağını sanmıyorum güzelim. O yüzden böyle insanların da Türk kadınları hakkındaki düşünceleri artık yeni yeni batmamaya başladı. Bi insan malsa maldır maalesef
Benim sinirime dokunan kısmı bunların hayatına yabancı kadınlar girmiyor girmicekti yurtdışında yaşadım ordaki tanıştığım erkeklerin hiç biri kendi milletindeki kadınları aşalamadı hata orada yaşayan Türk erkekleri genel olarak kendi milletindeki kadınlarla görüşüyordu bunlar neye göre yorum yaptığını bile bilmiyor
Ben diyorum ki;
Rus kızlarından uzak durun. Bunu bizzat gördüm ve yaşadım. Size pek çok neden sunabilirim.
En güzeli ve en ideali Ukraynalı köy kızlarıdır.
(Türk kızlarını öveceğimi zannettin değil mi?)
Takıntı değil ya Rus ve Ukraynalı kız arkadaşlarım oldu evet ama asla dediğin şeyi yapmadım ama onları da küçültmem tabi ki çok iyilerdi farklı ülkede yaşadığımız için gitmeleri gerekti sadece bunun için b. k gibilerdi diyemem ya.
Doğal sarı saç , mavi gözler , uzun bacaklara sahipler. Türk kızları ile kıyaslamayacağım bile ama rahatlar.. Çok rahatlar..
Rusların çoğu kumral ve bizim kültürümüzden çok farklı bir kültürde yaşıyorlar dediğiniz gibi çok rahatlar maddiyatada düşkünler
Aynı *okun laciverti karşı cinste de mevcut. X'de biraz takılırsan görürsün.
İki tarafta ağır psikolojik sorunlu bireylerden oluşuyor.
Diğer kızların çoğunun yaşı küçük ama burada bile yaşı büyük erkeklerin kendi milletindeki kadınlar hakında iğren görüşlerine maruz kaldım
Çoğu Rus kadını sizden iyi davranıyor gibi bir algı var. O algıyı kırarsanız erkekler yine size yönelir merak etme
Erkeklerin bize yönelmesi için niye çaba harcayalım belçikada yaşadığım dönemde çok sayıda yabancı arkadaşım oldu bir kere bile kendi vatanındaki kızları aşağa çekmediler sözde biz çok milliyetçi bir ülkeyiz ;d
Çaba harca demedim, o algıyı kır dedim. Madem hiçbir uğraş ve çaba içinde olmayacaksan da bir erkeğin sana yönelmesini bekleme. Abazalar gelir ama düzgün birini bulamazsın. Ayrıca bu aşağı çekme olayı önce sizden çıktı
Yok valla ben Türk erkekleri aşalamıyorum genel olarak kendinizi kötü duruma düşüren sizlersiniz
İşte ben de asagilamiyorum kimseyi de insan beğenmeyen sizsiniz
İnsan beğenmeyen bizmiyiz Allah aşkına yorumlara bir bak istersen şöyle temizler böyle güzeler sizle eğleniriz onlarla evleniriz sen kendi milletindeki kadını aşalarsan o kadın niye kendi milletindeki erkeği seçsin
Bunlar karşılıklı
Ya hadi ordan 13-14 yaşındaki kızların söyledikleriyle belirli olgunluğa gelmiş erkeklerin söylediklerini aynı olarak değerlendiremesin
Türk kadınları genel olarak bizi beğenmiyor:) ondan olabilir mi
Valla beğenmeseydik bu kadar katlanmazdık
Ben takıntı yapmam sevmem de onları yerli kadınlarımıza kurban olsunlar tüm ülkenin kızları
Valla benim içinde Türk erkeği öyle yurtdışında yaşadım ama yabancı biriyle olmuyor aramızda kültürel farklılıklar çok var her şey tip ve fizikle kalmıyor
Mallık. Ayrıca sosyal medyada şişirildiği kadar bir takıntı seviyesi olduğunu da sanmıyorum.
Valla gelen yorumlarda Türk kızıyla eğleniriz Rus kızıyla evleniriz diyen bile oldu ben pek sanmıyorum şişirilmiş olduğunu
Aynen, evlenir Rusla.
Türkçe konuşup anlaşamıyoruz ama rusça ya da ingilizce konuşup anlaşayabiliyoruz... Sağlıklı iletişim kurmak çoğunuzla çok zor.
Türk kızları gibi anlıyorsun değiller ve haftada 8 gün başarı ağrımıyor türküler gibi
Yabancı kız çok tanıdım, daha bizimkiler gibi insanı yoranına denk gelmedim
Kendi milletimizden kadınlarla iletişim o kadar zor anlatamam sizlerle iletişim kurmak yerine afrika kabilesinde kabile dansı yaparak birini bulmayı tercih ederdim yartığım kalktıüım konuştuğum dertleştiğim her kadında iletişim problemliydi
Ya çok garip nedense siz böyle düşünüyorsunuz yabancı erkekler böyle düşünmüyor
32 yaşında erkeğim ve böyle düşünmeyen bir tek araplar var
3 yıl belçikada yaşadım hiçte öyle değil ama kendi milletimin erkeklerini seçerim kültürel uçurum var kabul edin veya etmeyin
Kültürel uçurum konusunda kesinlikle katılıyorum kadınlarımızda da var bu tek bir cinse yüklemek doğru olmaz ama bahsettiğim konu iletişim ve beklentiler insana uydurulmuş yüklenmiş kalıplar
Sarışın hastası oldukları için
Hiç yurtdışına gitmedikleri çok beli Rusların hepsi sarışın değil maalesef
Biliyorum asil ruslar kumral oluyor
Aq bizimkiler kezban ne yapalım
O zaman otomatikman annenden kezban knk
Abi nasıl yapmayayım ya kısacası fizik bakış hareketler narinlik ten beyaz içim eriyor resmen ya
Sizin arkanızdan dediklerini duysanız demesiniz zaten Türk kadınıda gayet güzel 😘
Arkayı boş ver alttayken dedigine bakarım 😅😅😅 bir tane vardı kız 2 yıl takıntılık yaptı ama fenaydı ya
russs kuzzzlariii gibii pemmmbbee ammmmmmcuuuguunnnn çiçek kokaann ppooooppiişiin olsa bu soruyu sormazdin
Benden hoşlanan Türk kızı oldu da sanki ben baskasına bakıyorum te Allah'im
Kaprisleri yok türk kizlari gibi sımarık değil
Hmmm bunu dediğine göre Rusya’da yaşadın değil mi
Yok rus kızla takıldım
Rus Rus beyaz manken gibi ve tripsiz
Çünkü inanılmaz bakımlı ve zayıflar
Yok Türk kadını daha iyi kesinlikle
Kim diyor bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde idealize etme eğilimi maalesef sıkça karşılaştığımız bir durum 🌿 İnsanlar bazen kendi iletişim sorunlarını veya tatminsizliklerini farklı kültürleri yücelterek çözebileceklerini sanıyorlar 🌸 Oysa gerçek ve sağlıklı bir bağ, milliyetlerden öte karşılıklı saygı, empati ve olgunlukla kurulur 🧘♀️ Kendi değerini bilmeyen biri, hangi kültürden olursa olsun derin bir ilişki yürütemez. Sence bu kıyaslama fikri iletişim eksikliğinden mi kaynaklanıyor? 💛