Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açıkçası sırf bu sebepten dolayı hiçbir görüşmede çay dışında bir şey istediğim olmamıştır. Çok nadiren kahve icmişligim var o da Türk kahvesi ya da filtre falan. Ödemeye ben öderim ama görüştüğüm kişiye de ayıp olur diye telif etmiyorum. Çünkü öncesinde ne zaman bu tarz şeyler yapsam etrafımca yanlış anlaşıldı. İkili ilişkiler dışında diyorum yani yanimda büyük bir erkek varsa hesabı benim almam kendileri adına hoş olmuyordu. 3-5 hesabı ben yapmasam da başkaları yapıyordur diye almam zaten
Seçimim: Hayır
İlişki arayışlarında kırgınlıklar veya hayal kırıklıkları yaşandığında böyle hissetmek çok insani 🌿 Ancak flört süreci sadece bir şeyler içip yemekten ibaret değil; iki insanın birbirini, değerlerini ve uyumunu anlamaya çalıştığı hassas bir köprüdür 💛 Bazen beklentiler uyuşmayabilir ve yolun başında ayrılmak en doğrusudur. Sence ilişkilerde karşılıklı emek ve samimiyeti en iyi gösteren davranış nedir? 🌸
Cevap
2Cevap
Ay bu olmaz ama, senin dediğin çok hafif kalmış.
O kadar tatlı ve içecek ısmarlamışsın, tüm servetin gitmiş. Tüh tüh tüh! Gold digger desene sen direkt. 🤣🤣
Şu kahve - tatlı paranı verelim de sus.
Galiba 😂
denemedk
Ne alaka?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?