Ya ben gerçekten düşünemiyorum, kalbim sıkışıyor nasıl olur diye 23 yaş ama sonuçta işim olsa dahi ben cesaret edemem gibi
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya ben gerçekten düşünemiyorum, kalbim sıkışıyor nasıl olur diye 23 yaş ama sonuçta işim olsa dahi ben cesaret edemem gibi
Ben de 23 yaşındayım yani 23 yaşının evlilik düşünüyorum ya da ciddi ilişki ya of uğraşılacak Çile değil inan bana dışarıdan gozuktugu gibi hiç değil evli arkadaşım bıktı şu an mesela
Düşünmüyorsun de mi
Düşünmüyorum yanlış yazmışım
Sevgili genç dostum, 23 yaşında bu duyguları hissetmen son derece doğal 🌿 Henüz kendi hayat yolculuğunun ve keşiflerinin başındasın. Büyük sorumluluklar gözünde büyüyebilir, kalbinin sıkışması sana yüklenen toplumsal beklentilerin baskısından kaynaklanıyor olabilir 🌸 Önce kendi iç dünyanı, hedeflerini inşa etmek istemen bir eksiklik değil, çok sağlıklı bir farkındalık. Kendine zaman tanı, acele etme 💛 Peki seni en çok korkutan şey sorumluluk almak mı yoksa özgürlüğünü kaybetme düşüncesi mi? 🧘♀️
Cevap
7Cevap
Yaşın küçük zaten insanların olgunluk yaşı 30 lara çıktı normal yani
Olgunlukla alakası yok ben zaten evi kendim çekip çeviriyorum o konuda çocuk gibi degilim beni korkutan ne bilmiyorum
Ne demek istediğini anlıyorum ama bu konuda durum bu
Hiç merak etme yaş genç olduğu için şu an bunları düşünmüyor olman gayet normal Hele bir merdiveni 30'lara daya o zaman bir kez daha görüşelim
Evlilik yurutullesi zor bir şey. İki farkli kişilik bir oluyor. Elbette dikensiz gül bahçesi değil. Mutluluk d var hüzün de, huzur da var gerginlik de. Bunlara hazır olmayan evlenmemeli.
Bunları düşünmene gerek yok, endişe etmene de..
Erkekler artık evlenmiyor.
Bende evlilik düşünmüyorum henüz evlensemde asla çocuk yapman
De mi evlilik bile gözümde büyürken bir de çocuk
Ben 21 im ve düşünmeye başladım şimdiden ki sonra garip gelmesin
Banada çok uzak emin ol evlenenler zaten her sorumluğu bildiği için evlenmiyor slak oldukları için gencecik yaşta evleniyorlar sonrada yaşıtları genç kızlara özenerek bakiyorlar
Ben de böyle düşünüyorum 23 yaşındayım
Hepimiz toplanmışız 23 yaşın hahaha
Yok be gerçekten şu yaşta çekilecek Çile değil ne yalan söyleyim karşımızdaki adam varlıklı bize hayatta güzel şeyler yaşatacak biri değilse iki tane çikolataya çiçeğe ayıcığa kanmayın kızlar
Yani en kötü ihtimal olarak konuşuyorum onun dışında iki tane kolye bileklik alıyorlar aşık ediyor kızlar kendilerini yapmayın bacım
Ay hele çocuk derdi çok zor ya aman boş ver
Ay şu an zaten spor diyet yapıyorum hiç bozamam iyi yerde miyim sence fiziğim nasıl benim
Tamam bacım
Bende öyleyim evlilik çok uzak geliyor
29 yasında ben düşünmüyom size noluyor 😂😂
çok akıllıca
Yapan nasıl yapıyor sende alışırsın zamanla
banada ablasi
Çocuk sevmiyor musun
Seviyorum
Eee ozaman?
O zamanı mı var büyük sorumluluk e sen onu sevdikce hevesini alıp giderebileceğin bisey değilki bu
orada cok haklısın acele etme yaşın kaç senin
Çocugu bende seviyorum abla ama sadece sevmesini seviyorum sjsjsjs. Dogurmasini emzirmesini bakmasını değil
@Denizkızı25255252 aynısı 😂
Boş verin kizlad hayatınızı yaşayın mahf etmeyin kendinizi
Ben neye göre seçecegim ve emin olacağım mesela bunun bir de geri dönüşü yok bosanmak vs hiç oralara girmek istemem bu yüzden iyi secim gerekiyo kime göre neye göre
🤣🤣
Bu devirde kimseye güven olmaz
Ya geçen ler de onlara oturmaya gittim alkol alıyordu o ve kocası bende oturdum kocası yatak odasına geçti biraz içtik neyse bu bana kocamla yat demez mi ben bi tuhaf oldum neyse üstlendi yaptım o kocası ben sabah eve geldim ozaman dan beri aramız acik
Bu olay bu hafta başıma geldi
Anlamadım
Kiz arkadaşım beni kocasıyla yatmamı istedi
Ee sonrada konusmuyor mu senle
Ariyor ben açmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?