Bence babasını sevmeyen kız kocasını
annesini sevmeyen erkek de karısını sevmekte zorlanır
annesini sevmeyen erkek de karısını sevmekte zorlanır
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır, babana duyduğun nefret eşini sevmeyeceğin anlamına gelmez. Geçmişte yaşadıkların seni etkileyebilir ama kendi ilişkini ve nasıl bir eş olacağını sen belirlersin. Hatta bunun farkında olman, aynı şeyleri tekrarlamaman için büyük bir avantaj.
Tamamen yalan. Dönüp dolaşıp olmaktan korktuğun yere varıyorsun
Çok yanlış düşünüyorsun.
Geçmişte babanla yaşadığın olumsuz deneyimlerin sende bıraktığı izleri çok iyi anlıyorum. Ancak babana duyduğun öfke senin gelecekteki sevme kapasiteni belirlemez 🌿 Sevgi, öğreneceğimiz ve kendi seçtiğimiz sağlıklı ilişkilerle yeniden inşa edeceğimiz bir duygudur. Sen babanın sana sunduğu modelden ibaret değilsin; kendi hikayeni çok daha güzel yazabilirsin 🎨💛 Şu an bu korkuyu aşmak için hayatına nasıl küçük adımlar katmayı düşünürsün? 🌸
Hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum
Cevap
4Cevap
Hayır sevmeyi bilmez. O kafadan cıkamazsa elin oğluna da yazık eder
Kimseye zulüm olmak gibi bi derdim yok zaten
Sacmalıyosun. Bunun yerine sana yaşatılan travmalar dan kurtul sağlıklı bi geleceğin olsun. Mantıklı düşün mantıklı konuş. Yalnızmı yaşayıp öleceksin? Biraz pozitif düşünün hayal kurun yapmayın yazık değil mi sana genceciksin.
Mantıklı düşünüp konuşmakla sevemezsin kimseyi ve artık kişilik haline geliyor bazı şeyler.
Yalnız yaşadım yalnız da ölürüm yapacak bişy yok
Saçmalıyorsun. Karamsarlıktan böyle konuşuyorsun ama her yaş değişeceksin, fikirlerin değişecek. Keşkelerin artacak. Bişeylere geç kalmadan olumlu ol artık. Düşündüğün kadar zor değil inan bana.
Denemeye çalıştım ama olmuyor ve gerçekten yapabileceğim bişy de yok. Pişman olur muyum bilmiyorum zaman gösterecek. Ama kabullendim böyle daha iyi gibi geliyor
Yapman gerekenleri yapmadığından olmamıştır. Tek basına üstesinden gelemezsin hayatında sana iyi hissettiren şeyler girmeli. Daha iyi gelen ne mesela bu durumda?
Ya oradan göründüğü kadar karamsar bi durum yok. İşim var güzel bir hayatım var kendimce yoluna koydum bir çok şeyi.
İşte bu sevme sevilme olaylarını çözemiyorum sadece ve çözülmeyecekmiş gibi görünmesinden de çok bıktım artık
Anladım işinin gücünün olması güzel. Ama bazı kadınlar tanıdım erkeklerden ilişkilerden uzak durmuş ama 30 dan sonra artık onlarda bişeyler ihtiyaç duymuş. Ama yaş ilerledikçe sorunlu tiplere dönmüşler. Herşeyleri var ama kadın gibi değillerdi
Henüz o boyutta olduğumu düşünmüyorum ya da dışardan öyleyimdir ben farkında değilim bilemiyorum ama bunu nasıl anlayabilirim ki
Mesele ne boyutta olduğunu değil zamanla derin yalnızlık yasıcaksın ve sen ne kadar görmezden gelsende kadınsın her anlamda erkeğe ihtiyacın var. Çok güçlü olsanda erkeğin gücüne. Zamanla tak edecek ama psikolojin de bozulmuş olacak. Senin sadece esnek olman gerekiyor. Çok keskinsin agresifsin öyle hissettim. Tahammülsüz gibi
Kısmen doğru maalesef
Ama sert bi mizacım yok. Tahammül edemediğim şeylerden uzaklaşırım o kadar
Bazen uzaklaşmak yetmez hoş görmek gerekir. Ben sana hep olumsuz konuşuyor gibiyim ama aslında değil, görmek istemediğin şeyleri göstermeye çalışıyorum. Güzel bi hayat kurmuşsun, psikolojik olarakta neyin varsa gider çok başka olur her şey. İnanmasam ısrarla söylemem
Sence ben bunları bilmiyor muyumdur, ya da farkındalığı düşük biri miyimdir. Söylediklerinde yanlış bişy yok ama eksik var. Neyin varsa gider diyorsun ya hı işte o giderme kısmı sence öyle kolay ve mümkün bir şey mi
Elbet kolay değil ama senin büyüttüğün kadarda değildir. Ben senle oturup konusmadım, anlatmadın bana travmalarını. Yüzeysel konuşuyorum. Ve benzer şeyler yaşayan çok insanla konuştum. Sadece inan olumlu düşün diyorum. Bak bana bile uçacak gibi oluyosun yazarken 😀
Tek başına olmaz. Ama olur, çok güzel olur her şey. Somut adımlar şart
Ya hayır konuya karamsar bir yerden girdiğimiz için emoji kullanamdım ve düz yazı çok sert geliyor insana farkındayım 😁 beni bu sorumda değil de başka bir sorumda tanısan tam tersini söyleyecektin buna eminim :)
Tahmin edebiliyorum seni. Genel hayatın gayet yolunda. Ama işte bu soruyu sorduğuna göre içindeki sorunlar rahatsız ediyor.
Bi düşün o sorunlarda olmasa ne harika olurdun.
O sorunlar olmasa dünyanın 7 harikasından biriyim ya 😁😁
8. Olaydın iyiydi şimdi o 7 den hangisinin ayapını kaydırdın 😅
😅😅umrumda değil o kısım
Yazık oldu taç mahale
Seni görmüş müyümdür ya merak ettim 🙃
İlla görmüşsündür
Aa hiç görmemiştim :)
O zaman demek ki sen çokta sorunlu değilsin. Ben sorunlu olanlarla konuşurum 🙂
Niye paratoner misin sen 😀
Buna esprili değilde gerçek cevap vermek isterdim oda baya uzun olacak
Bu arada işin gerçeği şu ki sorunlu tipleri çekiyorsan senin de az sorunlu olduğunu söyleyemeyiz sanırım 🙃
Bu dediğin zeki olduğunun kanıtı tamam ama ben çekmiyorum buraya o yüzden giriyorum.
Sorunlu seviyorsun 😀 ilginç bi fantezi 😁
Peki üşenmicem sana açıklıcam
Uzun bir paragraf mı geliyor :)
Buraya baya oldum gireli. Ben yapı olarak insanlara yardım etmeyi severim. Onların o mutluluğunu görmek manevi tatmin. Psikolojiye merakım vardı zaten. Ve kendi sorumlarımdanda uzaklaşmama yarrımcı oluyır baskalarının sorunlarıyla ilgilenmek. Hemde bazen basit bile olsa birine destek olmak moral vermek inanılmaz güzel. Öyle içten teşekkürler duyuyosun ki inanılmaz. Küçük bi dokunuş bi hayatı kurtarır bazen. Yıllar sonra bile hatırlanınca yüzde tebessüm oluşturmak. Bence çok güzel.
Yinede kısa kestim işteyim yüzeysel bahsettim
Ee sen bensin o zaman 😁
Nasıl yanii?
Ben 7 harikadan birimiyim?
Biliyordummm, 😆😂🤣
Hahah 😀
Ben de bazen burada çok gereksiz bir şekilde kurtarıcı rolüne girdiğimi gözlemliyorum. Bu hayatımın genelinde de böyle. Ve seni bilmiyorum ama bana zarar veriyor kesinlikle
Nasıl veriyor mesela?
Sorun çözmeye sorumluluk üstlenmeye çok yatkınım ve toparlayan kurtaran rolüne otomatik giriyorum. Bunlar kadınsılığı baskılayan kadını yoran ve zamanla tahammülünü azaltan şeyler
Mesleğim bile insanlara yardım üzerine
Sınırlarımı anlamam ve çizmem zaman aldı maalesef
Ama ben erkeğim ayoll. Ben yapabilirim o zaman 😅
Haklısın gereğinden fazla güçlü olmak kadınlığını köreltir.
Evet işte sen erkeksin ama benim dikkat etmem lazım :)
Ne diyorsun doktor yaşayacak mıyım 😁
Normal kan tahliliyle bi bulguya rastlamadık sinsi bi durum olabilir daha ince muayene tetkikler yapmamız gerekiyor.
Eyvah Eyvah 😁
Buna ihtiyacın olduğunu biliyosun
Neye ihtiyacım varmış :)
İçini açmaya. Bildiğin ve bilmediğin şeyleri çıkarmaya. Rahatlamaya, seni geren, huzursuz eden atıklardan kurtulmaya.
buna katılıyorum ben de. aynı şeyleri yaşadığım için çok sorunlar yaşıyorumm
Ah bu babalar
alakası yok. öyle bakma
Beni seversin diye düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?