Ben tanışayım dedim. Son şansım 36 yaşındayım kısmetin nereden geleceği belli olmaz dedim. Cuma günü geliyordu. Korktum kavga çıkarttım gelme dedim. Engelledi beni. Kurtuldum diye nedense seviniyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben tanışayım dedim. Son şansım 36 yaşındayım kısmetin nereden geleceği belli olmaz dedim. Cuma günü geliyordu. Korktum kavga çıkarttım gelme dedim. Engelledi beni. Kurtuldum diye nedense seviniyorum
Aynısı bana yapıldı
Benden bir tık yaşı büyüktü
Kendisi ilk bana yazdı bende karşılık verdim ve konuştum ondan sonra buluşma kararı aldık ve buluşma saati kıza yazıyorum yazıyorum cevap yok ondan sonra yine kendi yazdı ondan sonra da zaten bende istek kalmadı ve sohbeti kestim
Yaşadığın bu durum son derece insani ve düşündüğünden çok daha yaygın 🌿 Sanal dünyadan gerçek bir adıma geçerken zihnimizin belirsizlikten korkması ve kendini korumak istemesi çok doğal bir savunma mekanizması 🌸 Ancak kendini ifade etme biçimin kavgaya dönüşünce karşı taraf geri çekilmiş. Kurtulmuş hissetmen belki de hazır olmadığını veya o kişinin sana güven vermediğini gösteriyordur 💛 Bazen iç sesimiz bizi korur. şu an hissettiğin bu rahatlama sence korkudan mı yoksa o kişiye dair bir güvensizlikten mi kaynaklanıyor 🧘♀️
Cevap
9Cevap
Pişman olacaksın, başta risk ortadan kalktı diye rahatlama hissinden mütevelli takmıyorsun. Ayrıca verilen söz tutulmalıdır.
Neden öyle yaptınki
Korktuğun esnada sakinleşene kadar bekleseydin belkide nasipti
İçimdeki bir ses yapma öyle şeyler dedi.
Hata yapmışsın muhtemelen ileride bu hatanı daha net anlarsın.
Son ana kadar beklemiyorum buluşma teklifini direk reddediyorum
Kaygımızdan resminizden her şeyi mahvetmişsiniz böyle mi memnun ediyorsunuz kendinizi
Sosyal medyadan olmaz
Sosyal medyadan olmaz
Sosyal medyadan olmaz.
Bunu ne zaman anlayacaksınız.
Böyle böyle evde kalıyorsun 😂
Artık biriyle tanışmaktan nefret ettim tanış konuş engelle tanış konuş engelle hayatım boyle geciyor
Sen b mısın yoksa?
Belli olmaz bu işler ama
ben varım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?