utançtan bağıramıyorum, öyle anlarda ses çıkaramıyorum. tam olarak ne yapabilirim, ya yanlış anlayıp da adamın günahını alıyorsam diye düşünüyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Eğer rahsatsiz oldugunu sözle ifade edemiyorsaniz bakıs ile çanta koyarak yön değiştirerek yanlışlikla mi değil mi oldugunu anlayabilirsiniz. Siz yer değiştirince yine geliyorsa yine sınırı aşan düzeyde kasıtlı taciz emaresi görüyorsanız açin telefon kamerasini ve bağirin bu şahis taciz ediyor diye. Ve polis çagirin.
Bazı kadınlar da kaçtıkça üzerine geliyor masaya yatırılması gereken bir konu Ben de bir şey diyemedim şimdi
Tam tersi, adam senin hoşuna gittiğini düşünüp devam eder, abartir
bağırmam mı lazım peki
Yüksek sesle noluyor, biraz dikkatli olun de. Hem yanlış anlaşılma olmaz hem tacizci ise uzaklaşır
ya etraftaki kimse tepki göstermezse ve adam devam ederse
Böyle bir çıkış olunca en baba tacizci bile durur ve gider. Tacizci değilse aldırış etmez, yaslamaya devam eder
Utanma çığlık at direk mal mal durmayın gerisini otobüstekiler halleder
Nasıl anlayacağın belli zaten ondan sonra da çözüm yolları var
Benim de başıma geldi yanlışlıkla yapıyordur belki diye de bir şey diyemedim
bilerek olduğunu nasıl anlarız ki peki benim başıma gelmişti otobüsteyken adam arkamdan rahatsız etti yerimi değiştirdim ona rağmen tekrar geldi bende bie şey diyemedim yine belki yer sıkıntısından dolayıdır diye ama şu an düşününce taciz bu
Bende nedense eziklik bende de var Allah yaşatmasın
@yhms_ywrs olmadı
@yhms_ywrs mal mısın olmadı öyle nir şey
@yhms_ywrs 😘
sık sık yapıyorsa ses et tabi
Bağırıp terslemen lazım
Uzaklas kımsenın yaklasmasına ızın verme
Bazıları gibi zevk almaya bak bundan zevk alan var
iğrenç
Zevk meselesi arkanda mı hissettin bu arada nasıl bir şey oldu
Affet
büyük bir mecburiyet
hic denk geldin mi
Ne oldu ki
Olayı anlat bakım
Nasıl oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir anda donakalmak son derece doğal bir psikolojik tepkidir, utanç hissettiğin için kendini sakın suçlama 🌿 Şüpheye düştüğünde bağırıp olay çıkarmak zorunda değilsin; sadece yerini değiştirmek veya yüksek sesle "Beni rahatsız ediyorsun, uzak dur" demek sınır çizmeni sağlar 💛 Unutma, senin bedenin ve huzurun her şeyden değerli. Benzer bir durum yaşarsan güvenliğin için hemen çevrendekilerden destek istemelisin 🌸 Sence seni ses çıkarmaktan alıkoyan şey tam olarak ne olabilir? 🧘♀️