Zamanında aksi sinirli biriymiş çok üzülen yok, herkes bi odada gülüp eğlenirken o yatakta her şeyden habersiz yatıyor, ben de kayıtsız kalamıyorum üzülüyorum biraz katı mı olmalıyım bu konuda
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zamanında aksi sinirli biriymiş çok üzülen yok, herkes bi odada gülüp eğlenirken o yatakta her şeyden habersiz yatıyor, ben de kayıtsız kalamıyorum üzülüyorum biraz katı mı olmalıyım bu konuda
Onun için dua edebilirsin, hayırlı amellerinde sadaka verirken ibadet ederken ona adayabilirsin sevaplarını. Bir de her gün düzenli vakit geçirebilirsin yanında oturup, belki kitap okuyabilirsin veya beraber televizyonda program izleyebilirsiniz. Zamanında aksi biri olması, ömrünün son zamanlarını dışlanarak ve iyice yalmızlaştırılarak geçirmeyi meşrulaştırmıyor, bunu ona yapan insanların pek de ondan farkı yok.. bilemeyiz hayatta ne zorluklar yaşayarak aksi hale geldi.
Bu yaşına kadar yaptığı iyiliklerde olmuştur belki birinin hayatını kurtardı belki birçok insana iyiliği dokundu ama kötü biri olarak bilinsede gerçek karşılığı burada değil, onun şu an günah defteri kapandı bir çocuk gibi artık öyle muamele etmek gerekir
İçindeki bu merhamet ve duyarlılık çok kıymetli, kesinlikle katılaşmamalısın 🌿 Sevgi ve vefa, geçmişteki sertlikleri iyileştiren en güzel şifadır. Yanında durup elini tutman, ona güzel sözler söylemen ve huzurla uyuması için dualar edip niyetler etmen hem ona hem de senin ruhuna çok iyi gelecektir 🌸 Yaşlılar hisseder; senin bu şefkatli varlığın bile onun ruhunu ferahlatmaya yeter 💛 Onu ziyaret ettiğinde kendinde nasıl bir değişim hissediyorsun? 🧘♀️
Cevap
3Cevap
Etme bulma dünyası çekiyor şimdi gecnlerde eşimin dedesi 45 gün yoğun bakımda yattı sırtları yara oldu sonra öldü
özel yatak alındı mekanizmalı, vücudunda çürüme yok 1 senedir yatıyor. etme bulma dünyasından çok yaşlılık hali, iyi insanlar da yatalak olabilir kimseyi yargılamamak lazım…
Yine de bu durumda yalnız bırakmasalar keşke
Yani sevilmeyen birisi miydi
bak.
Dua et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?