Erkekler bir araya gelince sadece karı kız muhabbeti mi yapar? Üst katımızdakilere arada arkadaşları geliyor, balkonda bağıra bağıra konuşuyorlar karı kız meselelerini!

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler bir araya gelince sadece karı kız muhabbeti mi yapar? Üst katımızdakilere arada arkadaşları geliyor, balkonda bağıra bağıra konuşuyorlar karı kız meselelerini!

Karı kız muhabbeti yapan kişiler birbirini destekleyen sapık ruhlu kişiler oluyor. İlla konuşursun ama tek bunda çakılı kalmış beyinler ile bir araya asla gelmem. Gün içinde gündem ne işe muhabbet değişkenlik olur öğün maç maç vardır onla ilgili olur. İş hayatın da bişe yasamissindir o olur. Çakılı bir konuda kalmayız genelde konudan konuya ağlarız. Bir mekan da otururuz hiç tanimadigimiz biri yasadigi bir olayı anlatır 20 dakika onun sohbeti olur değişken..
Valla ahaliye göre değişir futbol karı kız araba gibi mevzular ortak konulardir çoğu zaman onun haricinde toplulukta çoğunluğun ilgisi siyasete yoğunlaşmıştır ortamda siyaset döner sosyal aktivite odaklı bir topluluktur film sinema ödül oyuncu senaryo muhabbeti döner ya da benzer iş kollarında çalışıyorlardir he olmasa iş güç para yatırım muhabbeti döner döner oğlu döner
yok ya sadece o konuşulmaz, o dışarıdan öyle görünür. fotoğraftakiler gibi balkonda toplanınca genelde eski anılar, futbol, araba piyasası, iş güç ve gelecekteki planlar döner. yani öyle sürekli kızlar konuşulmaz, o işin biraz tantanası.
Ben agalarla ya oyun ya da felsefe falan konuşuyorum genelde. Ya da gündelik hayattaki olaylarla dalga geçiyoruz eğleniyoruz. Budur bundan öteye gitmiyor.
Cevap
48Cevap
Ya kari kizda konusulur her sey konusulur. O grubun arasindaki samimiyete falan bagli. Mesela ben hep tekim agalarim yok.
Ha lisede vardi onlarla herseyden konusurduk. Kari kizda konusurduk biraz dedikoduda olurdu. Ama daha cok sakalasam gülme eglenme olurdu.
Şu algıdan bi çıkın. Bıktırdınız ya. Erkekler genelde hiçbir bk konuşmazlar toplanınca, sadece ticaretlerine olan işlerden bahseder susarlar, kimse kimseye zaten kendi kız arkadaşıyla olanolayı başka bir erkeğe anlatmaz
Para ekonomi konuşurum ben haricinde erkek erkeğe arkadaslik etmem
Ticaret alım satım iş güç eglence de olabilir ama ekonomi üzerine dayalıdır arkadasliklarim
Bir çok konu konuşulur. Ticaret, hayaller, iş planları, tatil, siyaset, futbol vs kız arkadaşa gelince bahsedilecekse yüzeysel konuşulur ve özellikle sessiz konuşulur zaten..
Gır gır, şamata sürekli, araba, siyaset garanti konuşulur, iş, para, ortama göre muhabbet kızlara gelebiliyor, başımızdan geçenler konuşulur...
Büyük bir meselesiniz demek ki :))) Başka şeyler de konuşuyoruz. Ama özel. Erkekler arasında. Size söylemeyiz
yaşadığımız kafaları konuşuruz kızları konuşuruz seks hakkında konuşuruz eski aşkları konuşuruz.
Yani tabii ki konusulur o da ama tum muhabbet kari kizdan olusmaz oyle yaoan tipler vardir mutlaka da tum erkekleri temsil etmiyor
Hayır siyaset futbol karı kız konuşanlar ergen modellerimiz üst modeller onu geçer yapsada makara bölümleri geçilir
Genelde toplumsal olayları değerlendiriyoruz yeni iş fikirlerimizi tartışıyoruz ekonomi konuşuyoruz
Araba
Futbol
Savaş stratejileri
Siyaset
Elektronik
Bilişim teknolojileri/telefonlar
Kadınlar
Ve dahası
Kapalı olan benim olsun açık olan senin olsun muhabbeti duydu bu kulaklar üstelik işteydik o sırada çalışıyorduk iğrenç şeyler cidden 😒😒
Dünya kızlar üzerine kurulu değildir. Her kuşağın farklı sohbeti olur kimi futbol kimi iş güç kimi araç üzerine sohbet odaklıdır
Mesleki şeyler, para, aktivite, bilimsel/teknolojik gelişmeler, bazen de ilişkiler evet
Agalarım yok. Galiba ortamlar bana göre değil keyif vermiyor
Genelde araba, futbol, askerlik hatıraları, siyaset
Birde din
Erkeklerin bir araya geldiğinde karı kız muhabbeti yaptığını ilk defa duyuyorum awkndhdhdfhdh
bu tür ortamlarda en son karı kız muhabbeti açılır
Kendinizi bu kadar değerli görmeyin arkadaşım sizden daha değerli nesneler var
Erkekler bir araya geldiyse mevzu derindir orada çok şey döner
Genelde Futbol ve Siyaset konuşulur. Ama değişiklik de olabiliyor.
Hal, hatır , hasret giderilir , iş hayatı anlatılır
Ev Sevdikleri Şey Hayatların daki Metreslerini! Siyaset Futbol Konuşuyor lar mı bilemedim!
Benim bildiğim ilk spor siyaset sonra kız muhabbeti yaparlar
Her şeyin dedikodusunu yapıyorlar sonra da en dedikoducu kadınlar diyorlar 🤣🤣😎
Erkekler karı kızdan başka bir şey konusmaz kesin
Erkek ortamları leştir konuştukları şeyler para ve karı kız başka bişeye kafaları çalışmaz nadirdir yani farklı konular üzerine kafa yormaları
Bizim ortamda boks konuşulur bir ortamda sanat ustalık konuşulur bir ortamda araba konuşulur
Ne konuşuyorsunuz agalar benide aranıza alın, dedikodu yapıyorlardır knka %100 😃
Millet futbol konuşur, biz agamla felsefe konuşuyoruz
Araba, karı kız (basit olanlar genel olarak), erkek kankalarımın yanımda konuştukları her şey ve her şey...
birbirlerini tahrik ediyorlar kör müsün birde gelmiş romantize ediyor agalar diye bu pislikleri
Erkek gecesi.
Çok da matah bişey değil aslına bakarsan. Zır alkol tüketimi :(
Yok la aksine nadir kadın muhabbeti döner meze edilmez masaya
Benim bir grup arkadasım var daha bugüne kadar cinsellik bile konusmadık
Ona sira gelmez
Yok Askerli anılarını konuşurlar
Ortamına, ortamdaki kişilere göre değişir
Aga olmadığım için bilmiyorum😆
Gündem , siyaset ve biraz futbol olabilir.
köylerin gidişatını herhalde
Siyaset, karı kız, iş ve para mevzuları
Arabalardan futboldan falan filan
Ne kadar canım canım davrandığımızı konuşuruz
Karı kız muhabbetide mi yapiyolar
Abzn kompani 😀🤭
Bizde genelde iş ekonomi yatırırım
Araba piyasasını konuşup duruyorlar 🐌
Kosmosdan, cep evrenlerden falan konuşuruz amiga
Hep aynı boş muhatbbetler
Yok ya o ortamdan ortama değişir 🙄
bunlardan bisi cikmaz