Erkekler bir araya gelince sadece karı kız muhabbeti mi yapar? Üst katımızdakilere arada arkadaşları geliyor, balkonda bağıra bağıra konuşuyorlar karı kız meselelerini!

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler bir araya gelince sadece karı kız muhabbeti mi yapar? Üst katımızdakilere arada arkadaşları geliyor, balkonda bağıra bağıra konuşuyorlar karı kız meselelerini!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Valla ahaliye göre değişir futbol karı kız araba gibi mevzular ortak konulardir çoğu zaman onun haricinde toplulukta çoğunluğun ilgisi siyasete yoğunlaşmıştır ortamda siyaset döner sosyal aktivite odaklı bir topluluktur film sinema ödül oyuncu senaryo muhabbeti döner ya da benzer iş kollarında çalışıyorlardir he olmasa iş güç para yatırım muhabbeti döner döner oğlu döner
Bir çok konu konuşulur. Ticaret, hayaller, iş planları, tatil, siyaset, futbol vs kız arkadaşa gelince bahsedilecekse yüzeysel konuşulur ve özellikle sessiz konuşulur zaten..
Ben agalarla ya oyun ya da felsefe falan konuşuyorum genelde. Ya da gündelik hayattaki olaylarla dalga geçiyoruz eğleniyoruz. Budur bundan öteye gitmiyor.
Kapalı olan benim olsun açık olan senin olsun muhabbeti duydu bu kulaklar üstelik işteydik o sırada çalışıyorduk iğrenç şeyler cidden 😒😒
Dünya kızlar üzerine kurulu değildir. Her kuşağın farklı sohbeti olur kimi futbol kimi iş güç kimi araç üzerine sohbet odaklıdır
Erkeklerin bir araya geldiğinde karı kız muhabbeti yaptığını ilk defa duyuyorum awkndhdhdfhdh
Kendinizi bu kadar değerli görmeyin arkadaşım sizden daha değerli nesneler var
Erkekler bir araya geldiyse mevzu derindir orada çok şey döner
Genelde Futbol ve Siyaset konuşulur. Ama değişiklik de olabiliyor.
Her şeyin dedikodusunu yapıyorlar sonra da en dedikoducu kadınlar diyorlar 🤣🤣😎
Şu algıdan bi çıkın. Bıktırdınız ya. Erkekler genelde hiçbir bk konuşmazlar toplanınca, sadece ticaretlerine olan işlerden bahseder susarlar, kimse kimseye zaten kendi kız arkadaşıyla olanolayı başka bir erkeğe anlatmaz
Benim bildiğim ilk spor siyaset sonra kız muhabbeti yaparlar
Yok la aksine nadir kadın muhabbeti döner meze edilmez masaya
bu tür ortamlarda en son karı kız muhabbeti açılır
Arabalardan futboldan falan filan
Ne kadar canım canım davrandığımızı konuşuruz
Ona sira gelmez
Yok Askerli anılarını konuşurlar
Karı kız muhabbetide mi yapiyolar
Ortamına, ortamdaki kişilere göre değişir
Abzn kompani 😀🤭
Araba piyasasını konuşup duruyorlar 🐌
Kosmosdan, cep evrenlerden falan konuşuruz amiga