Burada saçma sapan kişilerle tartışmaya girdiğiniz oldu mu? Neyden ve kimden kaynaklı yaşandı?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Evet oldu ve cevaplarını aldılar.
çok oldu da en sonki en saçmasıydı. kadının birinin sorusuna gayet normal bir yorum yapmıştım, lafı tersten anlayıp meseleyi şahsileştirdi, hakaretler ederek kışkırttı en sonunda da yaptığım yorumu kırpıp 'halkı aşağılama' gerekçesiyle cimere mi şikayet etti nereye etti bilmiyorum artık. din ile ilgili bir soruya yaptığım sosyolojik bir gözlemle ilgiliydi yorumum
Cimere miiii ne kadar takıkmış banada kadın takanlar çok oldu erkekten beterler 😩
erkeklerde de bunun gibi takıntılı tipler var ama kadınlarda daha yaygın gibi. engelleyip geçiyorum ben, ilkokul çocuğu gibi ispiyonlamak, devlete şikayet etmek falan ne. nasıl bir kin, öfke bu :)) başıma ne gelsin istiyorsa hshs deli kadın ya saçma sapan ithamlarda bulundu, çıldırttı beni. tamam, kompleksli bir insan olduğu için biraz aşağılanmış hissedebilir söylediklerimden ama öyle küfür falan da etmedim sonuçta 😌
Tavsiyem böyle sağlıksız kişilerden uzak dur 30 yaş üstü olanlar dahada takık zamanını harcama cevap vermekle engelle baş olmazlar
haklısınız, en iyisi engellemek. ben de kendime kızıyorum, internette böyle tiplerle muhatap olmayacağım diyorum ama dayanamayıp yazıyorum bazen. karşında laftan anlayacak insan varmış gibi. hem vaktime yazık hem de sinirlerimi yıpratmaya değmez. ne bunların şeytanlıklarını aklım alır ne de çirkeflikleriyle baş edebilirim. internet ortamında çok fazla kötü niyetli, takıntılı, ruh hastası, cazgır insanlar var maalesef
Aynen öyle genciz güzeliz ve böyleleriyle zaman kaybedip kendimizi yıpratmayalım✨
teşekkürler :) 🌸
İsmi bile gerçek olmayan hele ki resim anonimse umurumda olmaz.
Gülüp geçerim.
Çok istiyorsa yüz yüze gelelim , o cesareti varsa.
Çok doğru
🙏👍
Saçma sapan kişi değildi ama saçma sapan sebepti
Saçma sapan sebepten tartışmayı başlattıysa saçma sapan boş biri
Konu nedir
Direkt görmezden gelirim. Etme cahille sohbet, elinden oyuncağı alınmış bebeler gibidir.
Ben tartışmaya girmem ısrarla üzerime gelinirse tek bir yanıt verir çekilirim
Harikasın 🩵
Biri bana laf sokmaya çalışırsa teşekkür ederim poncigim derim giderim😅
Büyük başarı
Keyfimi bir ceset için bozamam
Çok sağlıklı bi kafa 🧿
Engelliyorum genelde uğraşmam bile
Harikasın
Biliyorum sağ ol
😂🙏
çok oldu genelde de siyasi.
Çook
Kadınlarla daha çok demi 😄
Yani olue givi oldu sonra engel
Burdan tartışmak aşırı saçma
tüm sapıkların tüm değerlerine küfür ediorm
Yapay Zeka Cevapladı
Dijital dünyada farklı düşüncelerle karşılaşmak bazen yıpratıcı olabiliyor 🌿 Sanal ortamlarda insanların nezaket sınırlarını aşması veya anlaşılamamak sıkça yaşanan bir durum. Ben genelde enerjimi korumak için tartışmalara girmemeyi, sınırlarımı sakince çizmeyi seçiyorum 🧘♀️ Sen bu platformda seni gerçekten yoran veya inciten bir diyalog yaşadın mı, bu durum hislerini nasıl etkiledi? 💛