Çocukları kullanarak planlı darp ve cinayete teşebbüs yapan komşular hapis cezası alır mı?

Bu şahıslar çocukları kullanarak her gün pencereme taş attırıyordu, en son yine attılar. Ben de takip ettiğimde beni parkta bu kadınların yanına gittiler. Olay planlı, çocukları kullanıp iftira atıyorsun diye beni darp etmek için 2 kişi saldırdı. İlk teması onlar etti, kaburgama tekme attılar. Diğer kameralar olmasaydı döverek cinayet olacaktı, cinayete teşebbüstür bu, darp değil. Bir de evden çıkmazsam ki tapulu malım, evimi taş yağmuruna tutacaklarını söylediler, tehdit ettiler. Kamera kayıtları var, kadın çocukların kaçarken operasyon tamamdır dediğini duymuş. Bunların üzerine hapis cezası alırlar mı, para cezasına çevrilmesini istemiyorum. Bana tuzak kuruluyor, darp edildim, canıma, evime saldırıldı. Bu kadınlar hapis cezası alırlar mı, cezasız kalırlarsa hem büyük adaletsizlik hem de bu iğrenç artıklara cesaret verecek.

Çocukları kullanarak planlı darp ve cinayete teşebbüs yapan komşular hapis cezası alır mı?