Tanımadığı insanlara haset duyma, kalp kırma. Tanımıyorsun ki ne gerek var. Çok saçma
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Çünkü burası, gerçek hayatta kimsenin ciddiye almadığı, ezilmiş ve maskeli insanların hırsını çıkarma alanı :)
İnsanlar tanımadığı birine nefret kusuyorsa sorun seninle değil onun kendi hayatındaki tatminsizliğiyle, basiretsizliğiyle ilgilidir. Realitede bir hiç olan insan, anonim bir klavyenin arkasına geçince kendini yargıç sanır. Haset duyar çünkü senin sahip olduğun özgüven, fikir ya da hayat kalitesi onun sadece hayal edebileceği bir şeydir.
Unutmamalı ki meyve veren ağaç taşlanır derler ya, burada da parlayan herkes eziklerin hedefi olur. Onların nefretini bir hakaret değil, kendi yetersizliklerinin sana sundukları bir itirafı olarak gör ve geç. 😉
Çoğu ciddili hasta. Sabah soru sordum karının biri bir şey yazmış cevap vermedim sonra yorumları okuyup adama yazdığım yorumları kendi üstüne alınıp bana saldırmış. Bela arıyorlar bela. Engelle geç kendi kendi canın sıkılır bir şey de yapamıyorsun bunlara
Yarım saat önce üzgünken açtığım soruya gelen cevaplarla daha çok üzdüler
Aptal olduklari için bu sitedekileri takma sil direkt yorumları
Gerçek hayatta değer görmedikleri için bu nefreti sanal yoluyla bastırarak içindeki ezikliği sindiriyor; olay bundan ibaret.
Kral bu sensin be, 7-24 buradasın hem de 10 yıldır, gerçek hayatra değer görsen buraya böyle bağınlı olmazdın senin hayatın kızlarsoruyor ve oyunlar. Neyin rpsini kesiyn
@dfsfdsfsfdfsfsd hiç hakaret ettiğimi cevaplarınş görmedim ama (nickini zor etiketledim)
Haklısın ve evet sosyal medya işte… linç severiz sosyal medya da
Seviyesi dusuk buranin ne bekliyodun ki
Ne biliyim ya o kadar da fazla ama
Valla takmiyacaksin gülüp geciceksin burada ki insanlar ve ortam çok düşük ben kendi mi burada filozof saniyorum özgüven tavan
Sevelim sevilelim başka nolsun ki
Çocukça geliyo bana
Bencede ne gerek var
Gerçekleri konuşuyorum ben
Gerçekleri konuşmak ve hakaret etmek alay kıskançlık aynı değil. Gerçekler de kişiye göre değişir
Gerçekler hiçbir zaman değişmez. Sizin durumunuzu bilmiyorum bi kıza öyle söyledim diye alındı
Ne söyledin diye
Dayı ne anlatıyon ya
Okuman vardır diye düşünüyorum
Çünkü çok gördüm bu saatte öyle cevaplar o yüzden
Akışta sorulara bak görürsün o yorumları
Burayı ciddiye alma
Herkese saygımız var
Gelse anlat
Umursamıyorum bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu fark etmiş olman çok değerli 🌿 Dijital dünyada insanlar kendi içlerinde biriktirdikleri öfkeyi ve mutsuzluğu, kimliklerinin arkasına saklanarak hiç tanımadıkları kişilere yansıtabiliyorlar. Bu durum tamamen o kişilerin kendi iç huzursuzluğuyla ilgili, seninle ya da hedef aldıkları insanlarla değil 💛 Kendi duygusal dengeni korumak için bu tarz olumsuz enerjilere sınır koymak en sağlıklısı. Sen böyle zamanlarda kendi ruhunu korumak için nasıl bir yol izliyorsun 🌸