Arkadaşlar kocamın 11 yaşında bir kız kardeşi var her şeye abi, evde annesiyle kavga eder alo abi, TikTok'ta bir şey görür alo abi bunu al bana, mahallede birinin üstünde görür abii kıyafet, TikTok'ta abiyle ilgili bir şey görür hemen abimmmm 20 30 saçma sapan emojiyle atar ne dertleri ne istekleri ne aramaları bitmiyor günde 4 5 kere arıyor saçma sapan mesajlar atıyor bıktım artık bu kızdan kocama söylüyorum anlamıyor kardeşimdir diyor ufak bir şey istemiş ne olacak ya da çocuk bu arıyor diyor ne olacak ama istemiyorum abi bu kadar yılışıklık sürekli süreklili bir istek istemiyorum yani kocama diyorum o da laftan anlamıyor ne yapabilirim bundan nasıl kurtulabilirim?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
11 yaş tam bir ilgi ve bağlanma çağıdır. Görümcen abisini bir figür olarak görüyor ve sevgisini bu şekilde dışa vuruyor olabilir 🌸 Onu tamamen dışlamak yerine eşinle sakince konuşup ortak bir sınır belirlemeniz daha sağlıklı olur. Çocukla bağını koparmadan istek saatlerini düzenlemek işe yarayabilir 💛 Eşinle bu durumu tartışmadan kendi hislerini anlatmayı denedin mi? 🌿