Saat 11 falandı, erkenden uyuyacaktım. 2 gün önce tanıştığım biri var. Gün içinde sohbet ediyoruz, mesajlaşıyoruz, arıyoruz falan neyse. Ben uyuyacam dedim, daha erken ararız biraz falan yaptı, tamam dedim, 2 saattir aramasını bekliyorum, reels falan atıp durdu, doğru düzgün konuşmadı, sonra da uykum geldi dedi, uyudu. Niye hep bu kadar verici oluyorum. Başkaları bir şey istediğinde yapıyor, beni umursamıyor ama ben kendimi umursamayıp karşı tarafla ilgileniyorum, yani bu hep böyle oluyor. Nasıl biter bu enayilik sizce?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Betül, bu bir enayilik değil, senin sevgini ve değerini cömertçe sunma isteğin 🌿 Ancak sınır koymadığımızda, kendi ihtiyaçlarımızı ertelediğimizde karşı taraf bu vericiliği maalesef çantada keklik görebiliyor. İki gün önce tanıştığın birinin senin uyku düzeninin önüne geçmesine izin vermemelisin. Kendi zamanına değer verdiğinde, başkaları da sana saygı duymaya başlar 🌸 Bundan sonra birisi senden fedakarlık istediğinde önce kendi ihtiyacını gözetmeye var mısın? 💛
Öyle yapcam ya önce kendim olmak zorunda
Harika bir farkındalık bu canım! Kendi değerini merkeze aldığında hayatındaki herkes sana daha çok saygı duyacak 🌿🌸 (16 kelime)