14 gü

Abimin evleneceği kız arkadaşı sizce normal mi?

2 farklı şehirde düğün yapılmasını istedi. İstanbul'da ve memleketlerinde.

Kendi memleketindeki eşyaları abime taşıttırmak amacıyla abimin 12 saatten fazla araba sürerek eşyaları İstanbul’a getirmesini istedi ve abim de yaptı.

İstanbul’a geldiler tekrar. Kız abimin evine taşınacaktı. Bu yüzden eşyalarını abime taşımasını söyledi. Abim de arabayla getirdi bir başka kişiyle birlikte 2 kişi taşıdılar. Halbuki kız kendi parasıyla nakliyeci de tutabilirdi. Eşyalar dediğim beyaz eşya, bulaşık makinesi vs gibi ağır eşyalar da var. Bir iki eşyasını da kız başka bir arkadaşına verecekmiş. Bu sebepten onu da annemin evine getirdi alt depo kısma koydu abim.

Kız ayrıca temizlik yapmayacak sanırım. Bu konularla alakalı konuşmuşlar. Annem de bu kız temizlik yapmaz. Temizlikçi tutun falan demiş abime.

Ben de annemle konuştum. Bu kız temizlik yemek yapacak mı acaba dedim. O da bilmiyorum dedi. Temizlik için de yukarıda bahsettiğim şeyleri söyledi.

2 düğünde de bütün masrafları abim yapıyor. Kız elini cebine atmadığı gibi ev eşyalarını ve çeyiz eşyalarını abime taşıttırdı. Abim şehirlerarası 12 saatten fazla araba kullandı tek seferde. Baya bir yıprandı. Eşya taşırken de.

Abim kızlar konusunda çok tecrübesiz bence. Kız ise çok güzel bir kız. Haliyle ben o kızın abimden 10 kat daha tecrübeli olduğunu ve deneyimli olduğunu düşünüyorum. Ama bu bence abim için kötü bir şey. Sözünü dinletemiyor. Tek düğün yapmak için kıza isteklerini dile getirdi ama ikna edemedi. Kız abimi kontrol ediyor. Abim kızı değil.

Kız iyi biri mi? Bana kalırsa kötü biri değil. Ama çok iyi biri olduğunu da düşünmüyorum. 100 üzerinden 40 puan verirdim. Dış görünüş açısından 10'da 10. Ama dominant, empatisi düşük ve yorucu, feminen değil, ev işi ve yemek yapma konusunda zayıf, aynı zamanda elini cebine atmaması ve kendi kazandığı parayı sadece kendine harcaması da benim gözümde onu iyice eksilere düşürüyor. Ya elini cebine atarsın erkek kadar ya da temizlik ve yemek tamamen senden sorumlu olur. Kız ikisinde de hiçbir şey yapmıyor.

Tabii yemek yapıp yapmayacağını kimse bilmiyor. Biz de sormadık kimseye.

Abim de nişanlısı da üniversite mezunu ve ikisi de çalışıyor.

Sizce kız normal mi? İyi mi yoksa bir sorun var mı? Şahsen ben böyle bir kızı asla istemezdim kendim için. Ben dominant kız hiç sevmiyorum. Abimin tercihi kendi tercihi. Saygı duyarım. Ama kötü bir kızla evlenip boşanıp ömür boyu nafaka ödemesini de istemem.

Güncellemeler
14 gü
Erkekler ne diyor benim için o önemli. Kızların yorumları çöp. Otomatik kızı savunmuşlar feministler
Güncellemeler
14 gü
Bütün kızlar kızı savunduysa söylediklerimde haklıymışım. Kızların kızı savunup, bana “seni ilgilendirmez, kız güzelse ister” tarzı manipülatif cevaplar vermeleri, bir erkeğin ise kızın normal olmadığını söylemesi tamamen görüşlerimi haklı yapıyor. Kızlar zaten bencil ve narsistler. Haliyle bütün kızlar durumu normal görüyorsa o zaman abim sıkıntıda demektir. Bir de dikkat ettim kızlar hep manipülatif yorumlar yapmışlar. Bu da kızın haksız olduğunu gösteren bir başka emare
Abimin evleneceği kız arkadaşı sizce normal mi?