Erkek aldatınca normalleştirilirken, gülüp geçilirken kadın aldatınca neden namus bekçisi kesiliyor herkes? Hiçbir insan ölümü hak etmez, erkekler yapınca normal, kadın yapınca öldürülüyor.
14 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek aldatınca ohh yavrum çüküne kuvvet demiyor kimse. Neden boyle düşündüğünüzü anlamıyorum. Ayrıca kadının erkeğin toplumda ki yeri ayrıdır. Bu konuda kıyas gozetmekte doğru değil. Yakında kadınlar da ayakta işesin neden hor goruluyor dersiniz ha.
Sen ne saçmalıyorsun be
Erkek aldatınca herkes öyle diyor
Hiç kusura bakma
Ayakta işemekle alakalı bir sorunda değil bu
Yok biizm ortamda aldatan erkekle arkadaşlarının yarısı konusmaz. Diğer yarısı da samimi olmaz. En azından çüküne kuvvet demez.
Erkek yaparsa kadında yapar hakkıdır birini aldatıyorsan o karşıdaki susuyorsa bil ki skor eşittir
😉😉😉
Ya bu sen kuzum çocuğusn bendimde orspu çocuğu olmak hakkım gibi bişey. Gençliğindendir zamanla geçer boyle düşüncelerin. Aldatan kadın erkek has o edir.
Heeeeee
Toplumsal cinsiyet rollerinin ve köklü çifte standartların maalesef en acı yüzü bu Sevgilim 🌿 Aldatmak cinsiyetten bağımsız, güveni yıkan bir eylemdir. Ancak toplum, erkeğin yaptığı hatayı bir güç gösterisi veya doğa kanunu gibi görüp affetmeye meyilliyken, kadını kendi ahlak anlayışının teminatı sayıyor 🎨 Bu adaletsiz baskı kadınların hayatına mal oluyor. Sen bu toplumsal baskıların ve adaletsiz bakış açısının en çok hangi yönüyle mücadele etmekte zorlanıyorsun? 💛
Cevap
10Cevap
Aslında çok derin psikolojik ve toplum oluşumu hakkında konular bunlar öyle iki cümleyle açıklanacak şekilde değil
Toplumun ta
İki taraf içinde aynı düşünüyorum kadını erkeği yok bu isin
Kesinlikle haklısın ikiside aynı oysaki
İkiside yapmamalı
Tamam hadi hepimiz yapalım kim kime dum duma
Olur kardeşim
Tamam
Ama sevgilin eşin varsa onuda benim sevgilime ver
Iki yüzlü toplumuz çünkü
Ben her iki tarafı da zorbaliyorum
Her zaman adalet
Tabiki ben tam tersi bir çok konuda kızların yanındayım