Yan komşum Melahat teyzem var, görünce selamlaşır poşetlerini taşırım. TV uydu güncellemesi olunca Sözcü TV'si gitmiş aman Allah, hayat damarları kesilmiş bir şekilde dün sabah yedide kapımı tıklattı.
Normalde kahvesiz uyanamayan ben yazık üzüldüm haline, kadıncağız sıkılır hadi bi gayret git de bak dedim. Demez olaydım. Apartmanın yarısı 60+ yaşa sahip çoluk çocuk evlenmiş uzakta kimseler. Melahat teyze "3 numara bu işten anlıyor" diye bir dedikodu yaymış mı apartmana.
Gtümde donum, gözümde çapağım daire daire gezmeye başladım. Duyan birbirine tavsiye etmiş, bir anda tüm komşularla tanışmış oldum. Laaaaanet olsun. 5. TV güncellememi yaparken birisi kötü şekerli nescafelerden verdi. Bir sonraki ekmeğin arasına Erzincan tulumu ile domates iliştirdi. Neyse... şimdi de kalktık işe geldik sıfır dinlenme.

Tüm hafta sonumu komşuların TV güncellemesini yaparak geçirdim, bunun hesabını kim verecek 🫣
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
off sorma dün tüm gün onla geçti bide her evde 3 tv var arkadaş izlemeyin şunu bide kanli ordan oraya taşı diye ısrar eden minik yaşlı amcalar oldu kıramıyorum lanet olsun bu insanlık sevgisi nerde son bulcak
laaaanet olsun
İki komsu tv si guncelledim birak aramayi kapiya geldi birtanesi. Sonra tekrar geldi bazi kanallar yokmus knlarida buluver diye benim bilgim bu kadar diye konuyu noktaladim
benim de sadece melahat teyzeye yardım edesim geldiydi başıma gelene bak
Ya hahaha Allah senden razı olsun, teyzeler varlığına duacı oldu
senden de :(
Asdfgjkl:) ne güldüm ya.. mizahını sevdim.
ühü
İyiki elinden bir iş gelmiş 😂
evet sapını da elime tutuşturdular..
Geçmiş olsun
Yardım Etsen Ne Olacak Samki
Bizimki kendi kendine güncellemiş
Yapmasadin kziizm ya da para isyersedin
bir kere yapınca referansla iş aldık ya... yaptığımı biliyolar...
Tamm bende para talep etsedin diyorum
Yadımcı olurum
Çok güldüm ya 😀
Sırayamı geçtiler
Destan mı yazıyon la
Hahaha geçmiş olsun
Turksata söyke