bu arada ben esmer değilim ama fark ettim de erkeklerin esmer kızlara karşı bir şeyi var böyle dalga geçiyorlar falan esmer kız mı olur kız dediğin sarışın olur falan yanlış bence
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu arada ben esmer değilim ama fark ettim de erkeklerin esmer kızlara karşı bir şeyi var böyle dalga geçiyorlar falan esmer kız mı olur kız dediğin sarışın olur falan yanlış bence
Onları diyen daha reşit olmamış ergen tayfa. Niye ciddiye alıyorsunuz ki? Kendi işinde gücünde ve toplum içinde olan bir adam dış görünüş standartlarında bu kadar sığ olamaz.
Güzellik algısı toplumsal alışkanlıklar ve medyanın etkisiyle zamanla değişen bir illüzyondan ibaret 🌿 Kimsenin ten rengi veya görünüşü bir diğerinden daha değerli ya da değersiz değildir 🎨 Kendi mesleki tecrübelerimde de gördüm ki gerçek çekicilik ve bağ, kalıpların ötesinde özgüvenle başlar ✨ İnsanların kendi sığ algılarını başkalarına dayatması çok üzücü 💛 Sen etrafında bu tarz kalıpyargıların değiştiğini hiç hissettin mi 🌸
Cevap
10Cevap
Esmer kızları aileleri sevsin. Biz sarışın koca memeli renkli gözlü sutun bacaklı beyaz tenli kızları seviyorum. Canım kızlar.
biz sarışın kızların seni seçeceğimizi sanman fena güldürdü maalesef
Deme deme öyle deme yaaa üzüyor :D
Ülkede gördüğün vogu kız esmer degil. Gerçek esmer için ölünürrr diğerleri güneş yanığı 🤣
Sevilyo neden sevilmesin
:D ölsünler hattasina
Oldu da sevmedik mi
e dolu
Nerde?
ulkede çoğunluk esmer
Zevk meselesi
Ne alaka ben çok severim esmer
Neden sevilmesin
Konuşalımmı biraz
Kim diyor bunu
Seviliyor ya evliyim