Bugün abimle karşılaştım… Beni görür görmez, güzel prensesim dedi 🥹 Ama ne kadar da zayıflamışsın… Yine kilo kaybetmişsin. Yine de iyisin dedi. Ben de gülerek senin bana hazırladığın antrenman programı yüzünden dedim... Anneme de bugün gelemeyeceğimi, çok işim olduğunu söyledim ama aslında yoldaydım. Ona mesaj attığımda çoktan yola çıkmıştım… Eve vardığımda annemin gözleri doldu, “Geldin mi benim güzel kızım? 🥹” dedi. Oysa ona gelmeyeceğimi söylemiştim… Ama yine de masada, benim oturduğum yerde, tabağım hazır ve dolu duruyordu. 🥹❤️ Bazen aile gerçekten her şeydir… İnsan büyüse de, uzaklaşsa da, onların gözünde hâlâ o küçük çocuk olarak kalıyor. 🥹

Perikizi0007
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ailem yok. her şeyim kendimim. kendimi seviyorum sadece.
Bence aile her şeydir ama burada önemli olan ailenin sadece kalabalık olması değil, iyi bir aile olmasıdır. İyi bir aile insanın en zor zamanında yanında olan, sevincini paylaşan, düştüğünde elinden tutan ve hiçbir karşılık beklemeden destek veren insanlardan oluşur. Kendini huzurlu, güvende ve değerli hissettiğin bir aileye sahip olmak gerçekten büyük bir şans. Hayatta birçok şey değişebilir, insanlar gelip geçebilir ama arkanı yaslayabileceğin, seni olduğun gibi kabul eden iyi bir ailen varsa insan kendini çok daha güçlü hisseder. Bu yüzden benim için iyi bir aile gerçekten her şeydir. ❤️
Bugün abimle karşılaştım.. Yine mi sen lan tipimi s*ktiğim dedi 🥹 . Sonra babamı aradım bugün gelemeyeceğim çok işim var dedim 🥹 Babamda ne b*k yersen ye eşşoleşek beni karakoldan aramasinlar yeter dedi 🥹
Evet ailen varsa gerisi boş
Önce sağlık, sonra aile..
Benim için herşeydir. Yaşama sebeplerim
Bilemedim şimdi aile her şey midir
Aile herşeydir evet
Her Şeydir
Kısmen evet
Benim için değil
Evet aile herşeydir
Süper