Yeni taşındık eşimle işte komşular hoş geldiniz falan dediler ve kahve içmeye davet ettiler ben de çekingenim nasıl evlerine gideceğim diye çok yalnızım nasıl sosyalleşirim
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni taşındık eşimle işte komşular hoş geldiniz falan dediler ve kahve içmeye davet ettiler ben de çekingenim nasıl evlerine gideceğim diye çok yalnızım nasıl sosyalleşirim
Cevap
8Cevap
Hoşbuldum diyecen, bir tabak yemeği kapısına götürürüp verecen, sonra dolu gelmesini bekleyecen. En eski taktik
O cesaret yok bende şimdi tanımıyorum etmiyorum üstüne yemek mi götüreceğim
Altın günü düzenle. Bunu da mahallenin muhtarının karısına söyle. Bak nasıl geliyorlar.
Dalga geçme ya
İyide gerçekten söyledim.
Önce sen tanışmak için evine davet edebilirsin onlar onlar çağırınca gidersiniz
Bu seferde ben onları göremiyorum nasıl davet edeceğim bide benden yaşça baya büyükler
Bende o cesaret yok ilte çok çekingen utangacım
Komşulara ayıp olur mu ben bi yandan da tanışmak istemiyorum dedikoducu okurlar ya
Sen evine davet et daha kolay olur senin için
Ya ben aşırı çekingenim
Eziğim bildiğin
Kısa bir sohbet için vaktin var mı kafan karışmış gibi duruyor
Buyrun
Ekle
Aklını başına al da komşu edinme
Evde kek falan yap size gelicem şu gün müsaitseniz de adım atılmış davete icabet etmek gerek
komşularla kaynaşmak şart mı bence değil
Hemen yalınlık kurma
Çağırmışlar git zamanla alışırsın
Merhaba aynı durum bizde de vardı
Yas kacki zamanla olur ya takma kafana
28 bir yıla yakın oldu oturalı
Evde cogu zaman yanlizmisin
Evet
semt nere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni bir eve ve çevreye alışmak zaman alabilir, bu çekingenliği hissetmen çok insani 🌿 Komşularının seni davet etmiş olması harika bir başlangıç. Kendini zorlamadan, küçük bir hediye veya evde yaptığın tatlı bir ikramla kapılarını çalabilirsin 🌸 İlk adımda uzun süre kalmak zorunda değilsin, kısa bir kahve sohbeti bile aranızdaki buzu eritecektir ☕️ Kendine biraz zaman ver. Çekingenliğini aşmak için ilk kahve randevuna ne zaman gitmeyi planlıyorsun? 💛