O paraya bu yapılır mı, bu kuyrukta beklenir mi diyenler çıkacaktır. Ülkemiz çöplük yuvası olmuş, her sokak her sahil, denizlerimiz plastiklerden, tenekelerden, cam şişelerden, prezervatiften daha birçok pislikten geçilmiyor. Doğadaki çöp sorununu belediyeler halledemez, insanın içinde doğasına saygı olmadıkça çevre kirliliği ortadan kalkmaz. Herkes çöpünü çöp konteynerine atsa, geri dönüşüm kültürü kazansa temiz çevrede yaşasak güzel olmaz mıydı?

#toplumun acı sorunu.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Güzel olurdu.
Gerek doğaya gerek hayvanlara gerekse topluma karşı saygıyı esas almak, önce aileden sonrada mevcut eğitim düzeninden başlamalıdır.
Temizlik imandan gelir denilen ülkelerle batıl diye seslendikleri batı ülkerini dönüp karşılaştırsak yeter.
Sokaklarımızdan önce zihinlerimiz temizlenmeli.
Ben kullanmadım ama hiç bir zaman bir çöpümü dışarıya attığımı veya çevreye bıraktığımı bilmem
Bazen görüyorum doa yazan bir kutunun önünde bir sürü fakir sıraya girmiş oluyor ellerinde garip garip poşetler.
Türkiyede böyle bir şey olmaz insanlar saygisiz kültürsüz cahil geride kalmiş sen dediklerinde avrupa ülkelerde var gelişmiş ülkelerde bizde yok kanka
Bence ihtiyacı olan insanlar kullansın
Aşırı değişik irite edici bir bakış açısı. Geri dönüşüm bu kadar önemliyken , ihtiyacı ilanlar kullansın demek...
Evet beğenemedin mi görüşümü hanımefendi 🙂
Beğenemedim, bencilce.
Ama en azından nasıl biri olduğunuzu tanıma fırsatı buldum.🙏
Niye ben senin tatlı yorumlarını beğeniyorken sen ben de neden kusur buluyorsun 🙂
Henüz Malatya'da görmedim o yüzden kullanmadım
Hiç kullanmadım
Versinler parayla da olsa alışsın millet.
Ben çöpümü çöpe atıyorum.
Kullanmadım
Kullanmıyorum
Nedir bu
daha yaşanılabilir bir ülke olurduk ✨️
Hayır kullanmıyorum
Kullanmıyorum